2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

534 بازدید | 10 پست

توروخدا راهنماییم کنید😢چیکار کنم دکتر بهش دارو اس امپرازول ساشه داده که اصلا پیدا نمیشه سینه راستم شیرش زیاده وقتی میدوشم پرتابی میاد دقت کردم هر وقت تا حالا بالا آورده از سینه راست شیر خورده 

واسم دعا کنید💗

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

زنگ بزنید اطلاعات دارویی شهرتون میگین کدوم داروخونه داره دارو رو

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
چه شماره ای

عزیزم وقتی حجم زیادی شیر میخوره رفلاکسش شدید تره بخاطر اینکه سینه راستتون شیرش بیشتره وزیاد میخوره ،باید بین خوردن بلند کنی اروق (عاروق)بزنه ده دقیقه بعد شیرش ادامه  بده

ناگهان چه زود دیر شد

پس رفلاکس نداره ، من پسرم رفلاکس داشت فرقی نمی کرد ، هر چی می خورد بالا میاورد . اگه فقط وقتایی که از سینه راستت می خوره بالا میاره ، قبل از اینکه از اون سینه بهش بدی یکم بدوشش تا شیرش کمتر بشه و راحت تر بخوره ، الکی هم به نی نی دارو نده . بعد از شیر خوردن هم حتما تا 20 دقیقه تو بغلت نگهش دار و نخوابونش ، جوری که سرش روی شونت باشه و خودش هم حالت ایستاده داشته باشه و آروغ رو هم حتما بگیر . ان شاءالله بهتر میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم