سلام دوستان
من تو یه تاپیک به شوخی و خنده گفتم از عروستون کار بکش وقتی خودش بزور میخواد کار کنه و یه نفر اومد گفت نه بر علیه زنان
من گفتم اگه درمورد ی قشری کلی حرف میزدم اونم جدی نه به شوخی حق داشتی اینو بمن بگی و وقتی کسی این حرفو بمن میزنه ادعاش میشه ک عقل و شعورش ازمن کامل تره و ته حرفم گفتم خانوم نسبتا عاقل یعنی عاقلتر از من و اون خانوم شروع کرد بگه اعصابت مشکل داره و در حدم نیستی و گل گاو زبون بخور و.... منم هویج نبودم جوابشو دادم اونم باز جواب داد و تموم شد و این خانوم رفتن تو امضاشون طومار نوشتن فقط از حرفایی ک در جواب بی احترامیش بهش گفتم و تهشم بهم گفته مریض و سادیسمی و... و این وسط یه عده دیگه هرچقد دلشون خواست بمن فحش دادن و دیگه جوابشونو ندادم مثل خودشون و فقط گزارش زدم و اون تاپیک ترکید اینا حتی از نینی یار هم ترسی ندارن چه انتظاری از من میره ک بخوان احترام نگه دارن وقتی نه ریپلای کردی نه توهینی کردی
فقط تا وقتی که تاپیکام حذف شن و @نی_نی_یار_3 رسیدگی کنه میمونم تو این سایت و اینو فقط واسه دل خودم نوشتم یادم نمیاد قبل این ب کسی توهینی کرده باشم نمیدونم ولی اگه بجز این چند مورد کسیو ناخواسته رنجوندم معذرت میخوام و خداحافظ همگی