2777
2789
عنوان

توهین کاربرا

218 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

من تو یه تاپیک به شوخی و خنده گفتم از عروستون کار بکش وقتی خودش بزور میخواد کار کنه و یه نفر اومد گفت نه بر علیه زنان 

من گفتم اگه درمورد ی قشری کلی حرف میزدم اونم جدی نه به شوخی حق داشتی اینو بمن بگی و وقتی کسی این حرفو بمن میزنه ادعاش میشه ک عقل و شعورش ازمن کامل تره و ته حرفم گفتم خانوم نسبتا عاقل یعنی عاقلتر از من و اون خانوم شروع کرد بگه اعصابت مشکل داره و در حدم نیستی و گل گاو زبون بخور و.... منم هویج نبودم جوابشو دادم اونم باز جواب داد و تموم شد و این خانوم رفتن تو امضاشون طومار نوشتن فقط از حرفایی ک در جواب بی احترامیش بهش گفتم و تهشم بهم گفته مریض و سادیسمی و... و این وسط یه عده دیگه هرچقد دلشون خواست بمن فحش دادن و دیگه جوابشونو ندادم مثل خودشون و فقط گزارش زدم و اون تاپیک ترکید اینا حتی از نینی یار هم ترسی ندارن چه انتظاری از من میره ک بخوان احترام نگه دارن وقتی نه ریپلای کردی نه توهینی کردی

فقط تا وقتی که تاپیکام حذف شن و @نی_نی_یار_3 رسیدگی کنه میمونم تو این سایت و اینو فقط واسه دل خودم نوشتم یادم نمیاد قبل این ب کسی توهینی کرده باشم نمیدونم ولی اگه بجز این چند مورد کسیو ناخواسته رنجوندم معذرت میخوام و خداحافظ همگی

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

اگع حرف بدی زدی ک جواب گرفتی دیگه

ینی ی گروه همشون بد متوجه حرفتون شدن!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگع حرف بدی زدی ک جواب گرفتی دیگه ینی ی گروه همشون بد متوجه حرفتون شدن!؟ 

نینی یار خودش رسیدگی میکنه دیگه خسته شدم 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
نینی یار خودش رسیدگی میکنه دیگه خسته شدم 

قطعا همینطوره

چون تاپیک زدین بنده هم جواب دادم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بیخیال  باید به این جور چیزا تو نی نی سایت عادت کنی🌿

جالب اینجاست انگار بهشون توهین کردم یا تو نظرشون دخالتی کردم حتی خود استارتر جواب نداده اینا سنگ همه چیو ب سینشون میزنن فقط دیگه سپردم ب نینی یار چون بخاطر امضای اون خانوم چند نفر فحش دادن

جالب اینجاست انگار بهشون توهین کردم یا تو نظرشون دخالتی کردم حتی خود استارتر جواب نداده اینا سنگ همه ...

عزیزم اینا اینجور جاها هست

فقط باید بیخیال باشی

شکننده بودن توی مجازی فقط به خودت لطمه میزنه 🌿

قطعا همینطوره چون تاپیک زدین بنده هم جواب دادم

میدونم عزیزم ولی تا جایی ک یادمه ب هیچ احدی فحش ندادم و بقیه شروع کردن ب حمله کردن بمن دفعه اول ک همینی ک تو امضاش ایدی منو گذاشته و گفته مریض سادیسمی بمن پرید و مجبور شدم جواب بدم دفعه دوم چند دفر دیگه توهین کردن ک یکیشون مشخص شد طرفدار همون خانومه من فقط واگذار کردمشون ب خدا

کاربر اسمش چی بوده

نگم شاید بهتر باشه اگه بگم که میشم یکی مثل خودش البته شایدم بعدا بفهمی نمیدونم

عزیزم اینا اینجور جاها هست فقط باید بیخیال باشی شکننده بودن توی مجازی فقط به خودت لطمه میزنه 🌿

فدات شم مرسی عزیزم ولی اینجا فقط با خاله زنک بازی و همرنگ همه بودن و فقطططط جانم قربونت برم میتونی خوب به نظر بیای و من الان شمر نینی سایت حساب میشم

فدات شم مرسی عزیزم ولی اینجا فقط با خاله زنک بازی و همرنگ همه بودن و فقطططط جانم قربونت برم میتونی خ ...

نه گلم

بیخیال این حرفا

تو فقط نظر خودت رو بده... هرکی هرچی گفت برو بگو این فقط نظر منه

🌿🌿❤️

عزیزم برای لاغریت چیکارکردی

سوالت بی ربط بود و یکم منو خندوند😂 ولی دم رفتنی شاید تونستم کمکت کنم تاپیک لاغری بامداد خمارو تنهایی انجام دادم بدون رژیماش برو ازشون بازم بپرس ولی عضو نمیگیرن منم عضو نیستم واسه دل خودم گذاشتم تو امضام رنگ گروهشونو