بهتره حداقل سه سال بگذره از سزارین اول...هرچی بیشتر بهتر!
آمپول فشار فقط باعث شروع انقباض میشه، اسمش اینه دیگه وگرنه فشار نمیاره به جایی...بچه هم جاش امنه!
.
واسه بارداری مجدد بعد سزارین دکتر من گفت ۶ ماه بگذره میتونی، اما بازم سزارین میشی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
یعنی زایمان طبیعی بعد سزارین میخوای؟ بهتره حداقل سه سال بگذره از سزارین اول...هرچی بیشتر بهتر! آمپ ...
من چهل هفته بارداریم که تموم شده بود بهداشت گفت حتما بچه ت تو این هفته به دنیا بیاد رفتم زایشگاه ولی اصلا درد نداشتم کیسه اب هم پاره نشده بودزود اومدن امپول فشار بهم زدن همین الکی از ظهر تا مغرب بهم وصل بود کیسه آب بچه پاره شد ولی دهانه رحمم فقط دو سانت باز شد تنفس بچه اومد پایین سزارینم کردن
من چهل هفته بارداریم که تموم شده بود بهداشت گفت حتما بچه ت تو این هفته به دنیا بیاد رفتم زایشگاه ولی ...
حتما علتش چیز دیگه بوده یا جفت جدا شده...
خیلیا با آمپول فشار زایمان میکنن، زنداییم ۴۸ ساعت وصل بود بهش!
این بار باردار شی هفته ۳۸ به بعد یه راست میبرن سزارین
تاپیک قبلی تو خوندم، بعد ۶ ماه میتونی...
من خودم پارسال سزارین شدم الان اقدامم
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ولی موقع زایمان تنفس خودم بد شد ماسک اکسیژن گذاشتن برام خودم میگم همون امپول فشار زیاد به بچه فشار ا ...
آره خب به هرکسی نمیسازه! یاد گرفتن الکی میزنن... خب همون اول ببرین سزارین لعنتی ها😒
به منم میخواستن بزنن نذاشتم
آره خب به هرکسی نمیسازه! یاد گرفتن الکی میزنن... خب همون اول ببرین سزارین لعنتی ها😒 به منم میخواست ...
من خواهرم چند روز پیش موقعه زایمانش بود رفت زایشگاه اصلا امپول فشار بهش نزدن گفتن باید اول یا دحانه رحمش باز شده باشه یا کیسه اب بچه پاره بشه دوباره رفت خونه بعد از چند روز رفت زایشگاه
ولی من تعجب میکنم منو الکی الکی امپول زدن آخه من رفتم تو تامین اجتماعی زایمان کنم اگه میدونستم اینجوریه اصلا نمی رفتم
من خواهرم چند روز پیش موقعه زایمانش بود رفت زایشگاه اصلا امپول فشار بهش نزدن گفتن باید اول یا دحانه ...
کاش شکایت کنی و جدی پیگیر شی!
جدیدا تبلیغ زایمان فیزیولوژیک میکنن که یعنی هیچ دستکاری نباید بشه، همه چی طبیعی...
من خواهرم چند روز پیش موقعه زایمانش بود رفت زایشگاه اصلا امپول فشار بهش نزدن گفتن باید اول یا دحانه ...
من از ما ما همون بیمارستانی که خواهرم رفت سوال کردم که امکان نداره امپول فشار به قلب بچه فشار بیاره گفت اره بعضی مادر ها رو امپول نمی سازه و قلب جنین افت میکنه
آخه من ظهر که رفتم نوار قلب از بچه گرفتن عالی بود دیگه بعد از امپول کم کم تنفسش ضعیف شد