2777
2789
عنوان

خانوما یه دقیقه

89 بازدید | 15 پست

من و مادرشوهرم تو یه ساختمونیم ... حتی حرفم میزنیم قشنگگگگ صدا تو راهروها میپیچه ... جروبحث که میکنیم اینا میفهمن و سریع میان بالا و نصیحت میکنن البته فقط من ...و نه پسرشونو😅

دیروز مادرشوهرم یهو از دهنش پرید گفت رفتم پیشه فلانی(طرف دعا نویسه) گفتم چرا اینا دعوا میکنن؟؟؟

من داشتم شاخ در میاوردم ..‌. ولی هیچی نگفتم 

خسته شدم از کاراشون ... بعد خودش میگه من اصلا به دعا اعتقاد ندارم وقتی خدا هست... دیروز خندم گرفته بود واقعا مونده بودم چی بگم .‌‌..

میخوام بدونم واقعا من خودم چُلاقَم نمیتونم اگه بخام برم دعا بگیرم واسه زندگیم ؟؟؟

من کلا معتقدم تا وقتی خدا هست تو زندگیم از بقیه کمک نگیرم ... اونوقت ایشون با چه اجازه ای میرن واسه زندگی ما دعا میگیرن؟؟؟

همسرمم بود و طبق معمول سکوت کرد😏غیر از این انتظار نداشتم ... 

ولی خیلیییی ناراحت شدم تازه فهمیدم با خواهرشوهرمم رفته 

اه لعنت به این زندگی ...😕

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
میگفتی چقد خرافاتی هستین ک ب دعا و اینجور چیزا اعتقاد دارین 

میگه طرف دعا نداده که اصلا دعا نمیده فقط راهنمایی کرده طرف سیده ... حالا کل عالم و آدم میدونن دعا میده ها😑

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌چندساله باهمین؟ منم خیلی اتفاقای بدی تو زندگیم افتاد چون پیش همدیگه بودیم تمام دعواهای وحشتناکمونو دیدن و دیگه هیچ قیمتی ندارم حس میکنم خیلی ازهمه چیزمون خبردارن جلو چشمشون حتی کتک خوردم و...

عزیزم‌چندساله باهمین؟ منم خیلی اتفاقای بدی تو زندگیم افتاد چون پیش همدیگه بودیم تمام دعواهای وحشتناک ...

۲ سال عروسی کردم ... ما فامیلم هستیم ... شوهرمم ماشالا میبینه خانوادش همیشه در دسترس اند استفاده میکنه قربونش برم

اگر تازه یکی دوساله اونجایید بدون بدترهم میشه اگه دعواتون بالابگبره.مردااینجور وقتی چون پشتشون ب ننه باباشون گرمه تا میتونن میتازونن....هرچی زودتر جداشین حتی  برید خونه اجارخ ای به نفعتونه

حتی شد که خانواده شوهرم منو بردن تو اتق خودشون ک من کتک نخورم درو گرفتن.انقد دعواهای بدداشتیم....الان جلو خودمو میگیرم و دیگه دعوا راه نمیندازم ....تقریبا ازخواسته هام‌میزنم تا ابروریزی نشه

اگر تازه یکی دوساله اونجایید بدون بدترهم میشه اگه دعواتون بالابگبره.مردااینجور وقتی چون پشتشون ب ننه ...

منم بهش میگم بریم اجاره ... ولی خُب نمیزارن اینجا رو بفروشیم که ... واسه اجاره هم ۱۰۰ تومن باید پیش بدی 

حتی شد که خانواده شوهرم منو بردن تو اتق خودشون ک من کتک نخورم درو گرفتن.انقد دعواهای بدداشتیم....الا ...

درک میکنم چی میگی ... جاری بزرگترم الان ۱۰ ساله عروسشونه هنوز موفق نشده بره 

بفروشین؟اااهان خونه بنام شوهرته؟ پس تااخر عمرت پیش ایناهستی؟؟

اره دیگه بفروشیم ... ولی بنام شوهرم نیست بنام مادرشه 😅

فک کنم تا پول جمع کنیم با این وضع اقتصادی ۱۰ سالی طول بکشه

ما بعداز ۶سالو نیم میریم چندماه دیگه انشالا 🤗ولی شمادعاکن کارمون درست بشه ...ولی یخورده دیر هست دیگ ...

😂😂😂خوش بحالتون انشاءالله برین زودتر

توهم دعا کن منم برممممم 

اینا کلا یه سرشون تو زندگی ماست 😕😕😕

بچه هم دارین شما؟