2777
2789
عنوان

خونه بی مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 63 پست
اخه خونمون خیلی بزرگه بد شده

خونه قبلی منو میدیدی دقیقا مثل مسجد بود از بس که بزرگ بود مبل نداشتم پشتی هم یه طرف خونه فقط بود خیلی زشت بود ولی خب پول نداریم مبل بخریم چاره ای نیس 😔😔این خونمون هم بازم بزرگه اینجا هم مبل نداریم بازم بده...ولی خب خدا اول سلامتی بده...یه پولی به من و شما بده هم مبل بخریم هم خونه انشاءالله...من خونه ندارم مستاجر به شدت سخته😭😭

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونه از پدرشوهرمه مستاجر نیستم ولی کوچیکه همه جهازم خونه باباشه فقط سردستی اوردم 

عزیزم منم خونه مستاجری دارم کوچیکه بعدم حیف پول که بدی مبل واینا تو اسباب کشی خراب بشه من سرویس خوابم داغون شده انشالله به زودی خونه دار بشی 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
اره فک کنم دیوونه شدم

یکی  از  دوستام  ؛ سه  سال  روی  موکت  زندکی کرد   . هیچییی نداشت   . فقط  چند تا  تکه ظرف و  همون  موکت  . و  دو تا  پتو .  ولی  خیلی  خوشبخت و  شاد بود   . شکر خدا  الان  زندکیش  معمولی  شده 

قربونت برم عزیزم توخوبی؟ اراز جونم خوبه؟ یه دوستی دارم همدانه گفت یه دکتر خیلی خوب هست میگه امروز می ...

خدا نکنه عزیزم انشالله که این دکتر نتیجه میده فداتشم آره ما خوبیم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
یکی  از  دوستام  ؛ سه  سال  روی  موکت  زندکی کرد   . هیچییی ...

میدونی هرک میرسه بمن تیکه میاد ک وسیله هات حیف بود ومفت دادی رفت و....

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
تو گوگل بزن چیدمان خونه بدون مبل ببین چقد مدلای خوشگل میاره اون موقع میبینی بدون مبل هم میشه خونه شی ...

مرسی دوستم😘

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

منم‌مستاجرم کلا مبلامو جمع کردم وزدم توفضای سنتی😅پشتی واینا خونم اینقد شیک شده هرکی میبیندش محوش میشه وجا برای بازی بچه هامم بیشتر شده.حتی پرده دستبافت مدل بلوچی برای اپن آشپزخونم سفارش دادم خیلی خوشم اومد فضای خونم یه حس آرامشی بهم میده😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
منم‌مستاجرم کلا مبلامو جمع کردم وزدم توفضای سنتی😅پشتی واینا خونم اینقد شیک شده هرکی میبیندش محوش می ...

عکس نداری؟

عکس نداری؟

توگوشی عکس ندارم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
راستی فهمیدین یه خانم هم مشکل شمارو دلشت بعد پست شما رفت همین نمازو خوند فرداش رفت سرخونه زندگیش&nbs ...

جدی😍خداروشکر کدوم کاربر؟

بگیر بفرست منم میخام

خونه نیستم.بخاطر کاری خونه دخترعمه ام ولی مدل پرده هارو ازنت میگیرم میفرستم پشتی هامم جدل طرح بلوچیه که انلاین سفارش دادم نزدیک ۸ تومانی هزینه کردم