2777
2789
عنوان

خونه بی مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 63 پست
با پول فروش مبلای خودت نمیشه یه دست مبل بگیری؟

ن نمیشه دادامش ب نیازمند

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچکدوم رو ندارم اصلا هم ناراحت نیستم تازه به شوهرم میگفتم بیا ویترین و سرویس خوابم بدیم سمساری  ...

😮

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
هیچکدوم رو ندارم اصلا هم ناراحت نیستم تازه به شوهرم میگفتم بیا ویترین و سرویس خوابم بدیم سمساری  ...

منم برای سرویس خوابم پیشمونم بخلطر اینکه مستاجرم 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
من از مبل بدم میاد مبلای من براتو😕😕😕😕

بفرس بیاد

وای شهرزادجونم خوبی فدات چه خبر

قربونت برم عزیزم توخوبی؟ اراز جونم خوبه؟ یه دوستی دارم همدانه گفت یه دکتر خیلی خوب هست میگه امروز می‌ره پیشش 

گفتم اینجا هرچی دکتر رفتیم بیفایده بوده اون گفت میرم با عکس و علایم بهش میگم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
سلام عزیزم اول خدارو شکر کن که زندگیت روبه راه شد مبل نبود هم نبود ولش کن 

اره والا دارم خیلی ناشکری میکنم😭

من مبلمو دوس نداشتم انداختم تو زیر زمین تازه فضای سالنم باز شده میخوای عکسشو ببینی😁

اره