2777
2789
عنوان

یه سوال؟

92 بازدید | 13 پست

کسی که دوس دارم باهاش ازدواج کنم مسیحیه.میشه من مجبورش نکنم مسلمون بشه فقط ازش بخوام احکام شرعی و حلال و حروم رو رعایت کنه و عبادات رو انجام بده در مقابل منم مراسمهای مذهبیشون رو شرکت کنم؟ بریم خارج از کشور به شرط اینکه همه چی رو رعایت کنه باهاش ازدواج کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم ایران بتونید ازدواج کنید اگه مسیحی باشه

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

چرا نشه دین و مذهب فقط ی سری قوانین ساخته بشرن🙂

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
خب اونم مسلمون بشه اگرم نشد عیبی نداره عیسی ب دین خود موسی ب دین خود

اگه میزاشتن موسی به دین خود و عیسی به دین خود باشه که خوب بود مشکل اینه نمیزارن و نمیتونیم ازدواج کنیم 

اگه میزاشتن موسی به دین خود و عیسی به دین خود باشه که خوب بود مشکل اینه نمیزارن و نمیتونیم ازدواج کن ...

عه خب برید خارج از کشور ازدواج کنید .ینی اون نمیتونه مسلمون بشه؟ 

عه خب برید خارج از کشور ازدواج کنید .ینی اون نمیتونه مسلمون بشه؟ 

راستش خودم از کار غیر شرعی میترسم واسه همین شرط ازدواجم اینه که همه احکام رو رعایت کنه. نمیدونم اینکار درسته یا نه؟