2777
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوم نمیدونم والا اخه اون امکاناتی ک شما گفتی واس طلا فروشه واس طلای دس دومه حالا بازم نمیدونم

بله خودشونم گفتن باقیمت طلای دست دوم میدم اخه آشناس

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
والا یه  طلا فروشی میشناسیم بدون اجرت و دستمزد و مالیات میده طلاروبا ۵ درصد سود

خوب میده عزیزم الان بهترین فروشنده های دست دوم 7میفروشن کلی باید بگردی 5پیدا کنی اونم طلای در به داغون 

خوب میده عزیزم الان بهترین فروشنده های دست دوم 7میفروشن کلی باید بگردی 5پیدا کنی اونم طلای در به داغ ...

پس حتما میرم امروز میخرم خیلی ممنونم عزیزم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
انگار یک و ۱۰۶

خب پس زیادم گرون نخریدی عزیزم،برا بلند مدت خریدی دیگه،عیبی نداره که

خب پس زیادم گرون نخریدی عزیزم،برا بلند مدت خریدی دیگه،عیبی نداره که

امروز زده بود ب سرم طلاهای دیگه مو عوض کنم..ذره ذره خریدم ازشون خوشم نمیاد دلم میخواد ی دست باشه ..دله دیگه عقل نداره.. ولی عقلم میگه نه.. هم ضرر میکنم هم سنگ رو یخ میشم.

یا رب نظر توبر نگردد
امروز زده بود ب سرم طلاهای دیگه مو عوض کنم..ذره ذره خریدم ازشون خوشم نمیاد دلم میخواد ی دست باشه ..د ...

نه عزیزم اصلا عوض نکن ضرر میکنی،الان یه جوری شده طلا هر جور باشه ،فقط طلا باشه،من واسه دخترم میخوام عوض کنم چون النگوهاش واسه دستش تنگ شده والا عوضش نمیکردم واسه خودمم چون قبلا فروخته بودم میخوام بخرم