2777
2789
عنوان

سوال etf

72 بازدید | 11 پست

سلام خانوما کسی etf گرفته سود داشته تا کی مهلت داره بنظرتون بخرم یا نه 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
تا آخر وقت بازار چهارشنبه بزار چهارشنبه بخر

شما خودتون گرفتین خوبه بعدش از کجا باید بخرم چجوری کار کنم باهاش هیجی نمیدونم درموردش 😔😔😭

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۱۹ مهلت ثیت نام بعد تا یکماه پول بلوکه میشه بعد یکماه سودش مشحص میشه داره یا نه

الان که خود پالایشی ها قیمیت  پایین تز از قیمیت etf است

تقریبا یه حالت بلاتکلیفی خریدش من که تا۱۹ صبر میکنم 

تا ۱۹ مهلت ثیت نام بعد تا یکماه پول بلوکه میشه بعد یکماه سودش مشحص میشه داره یا نه الان که خود پالا ...

از بانک باید اقدام کنم درسته من دستم خالیه میخوام از مادرشوهرم بگیرم بنظرتون سود خوبی میده یا امکان ضرر هم هست 

تا ۱۹ مهلت ثیت نام بعد تا یکماه پول بلوکه میشه بعد یکماه سودش مشحص میشه داره یا نه الان که خود پالا ...

شپنا ک بسته شد فعلا بنظرت تاثیری داره روی این صندوق

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
از بانک باید اقدام کنم درسته من دستم خالیه میخوام از مادرشوهرم بگیرم بنظرتون سود خوبی میده یا امکان ...

بورس ریسک داره نمیدونم چه بگم چون بستگی به تصمیم شخص داره .. اگه مثل اولی باشه که سودش  عالیه صد میده ولی الان با بازاری که هست چیزی مشخص نیست 

از طریق نرم افزار اپ میشه بخری اگه همراه  بانک ملت هم داری  منوش فعال کرده میشه خرید

بورس ریسک داره نمیدونم چه بگم چون بستگی به تصمیم شخص داره .. اگه مثل اولی باشه که سودش  عالیه ص ...

خیلییییی ممنون گلم از راهنماییت ممنوننننن😘😘😘

پالایشی که کلابخاطر قیمیت گذاری خوراک بسته س میگن خوب میشه ولی الان دوماه بازار اوضاع خوبی نداره تحلیل و پیش بیتی جواب نمیده متاسفانه 

کدال برا من باز نشد ببینم که کی باز میشه با چه شرایطی 

پالایشی که کلابخاطر قیمیت گذاری خوراک بسته س میگن خوب میشه ولی الان دوماه بازار اوضاع خوبی نداره تحلیل و پیش بیتی جواب نمیده متاسفانه 

کدال برا من باز نشد ببینم که کی باز میشه با چه شرایطی 

پالایشی که کلابخاطر قیمیت گذاری خوراک بسته س میگن خوب میشه ولی الان دوماه بازار اوضاع خوبی نداره تحل ...

عزیزم میگن پالایشیا تو 15درصد ضرر بود تا صبح امروز و اگر یک منفی پنج دیگه بخوره کلا 20%تخفیفش میپره برای خرید ؟آیا این حرف درسته میگن در اینصورت سهماشو بخری بهتره تا صندوقو چون ارزونتره

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم میگن پالایشیا تو 15درصد ضرر بود تا صبح امروز و اگر یک منفی پنج دیگه بخوره کلا 20%تخفیفش میپره ...

کاملا همینه بخاطر همینه بسته س که امروز منفی نشه واسه این من تا۱۹ صبرمیککم

تازه بازار هم تثبیا شه با این شرایط خود سهم خرید به نفع پول یکماه بلوکه نمیشه