2777
2789
عنوان

شوهر پولدار😰😱

1841 بازدید | 71 پست

بچها من يه دوستي دارم وضع مالي خودشون خيلي خوبه وضع شوهرش از خودشون ب مراتب بالاتر و بهتره شوهرش بنگاه ماشين داره از خودش و خلاصه وضعش خوبه

ولي يه مشكلي هس اين آقا همش دنبال دوست و رفيق و تو فكر اينه ك همش دوس دختر پيداكنه  و خلاصه عياشه..

دوستم ميخواد ازش جدابشه بش ميگه مهريه امو بده اونم ميگه نه طلاقت نميدم منم بهش ميگم ولش كن بزار بره هر كثافت كاري هس بكنه عوضش توعم برو با پولا اون عشقو حال كن چيكارش داري 

از ايناس ك ماهي ١٠ ميليون ب زنش پول ميده يني خسيس نيس اصلا

حرفم اشتباهه؟!!☹️

خـــــدايـا مــنو همـــسر عزيـــزتر از جـــانم رو در پــناه خودت نگــهدار😍❤️🍒🌸

ن بگو حال کنع😕😕😕فقد از راه بدر نشه

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه همه چیز پوله؟

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
بله اشتباهه پول یه آدم هرزه رو میخواد چیکار؟

من ميگم زندگي كن خوش باش با پولاش بهتر از اينه ك بياد كنار خونه باباش بشينه با يه بچه ٦ ماهه

پولارو جمع کنه کلی طلا بخره مدرک جمع کنه بده دادگاه طلاق بگیره

پسره ميگه بميري ام طلاقت نميدم دوست دارم

اگه دوستت میتونه درستش کنه باهرروشی درستش کنه اگرنه پشتوانه داره جدا بشه البته بازم باید خیلی فکر کن ...

بچه داره بش ميگم خر نشيا پس فردا بزار بچت تو اسايش باشه از نظر مالي