2777
2789
عنوان

شوهر افسرده

136 بازدید | 15 پست

والا از اول تابستون بکوب داره کار میکنه ن تفریح دارم ن خوشی ن مسافرت تنها جای ک میرم خونه بابام یا پدرشوهر ک پیششون هستم و دوستای خیلی نزدیکم 

دلم میخاد برم مثلن کنار دریا ی عکس با شوهرم بندازم برگردم اما همش میگ باوا پول نیس پول باشه میگ وقت ندارم وقت باشه میگ دوستامون نمیان ینی اگ رفیقاش برنامه بریزن خدا بهش ۴ پا میده بدو بدو میره منم بزور میبره 

منم دیشب باهاش قهر کردم گفتم من حاملم حداقل میتونی با ماشین ی سر ببری شهر های فلان کنار دریا عکس بگیریم البته خودمم شمالی ام ها ولی دریای مثلا رامسر خیلی خوشگله دلم خیلی هوس کرده از دیشبم بهش رو ندادم گفتم همون دوستات زنت بشن برو و اصن اهمیتش ندادم دیر وقت اومد نازم بکشه خوراکی اینا اورده بود حتی چشممو باز نکردم ک ببینمش زدم ب خواب خودمو اخه ی ماههه مثه بیچاره ها ااتماس میکنم بریم جایی اونم در حد دور دور اه 

اوایل ازدواجمون خوب بود تازگیا کلا ی جور افسرده منزوی شده

هه من از تازه عروس بودنم تا حالا که سه سال میگذره هیییچ جا نرفتم. تازه شوهرم دوسال مرز بود همش بدبختی تنهایی با ی خانواده.شوهر ظالم. بالاتر از خودتو میبینی پایین ترم نگاه کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هیچ جا نمیرم فقط خونه به خونه میشم از خونه خودم به خونه مامانم از خونه خودم به خونه خواهرم نه سینما نه پارک نه رستوران نه مسافرت نه کوه نه دشت نه دمن نه کوفت نه زهرمار هیچی اه چه زندگیه آخه😭😭😭

حالا تو کرونایی یکم دل صبر داشته باش

سخته😥😥😥بهش میگم ن رستوران ببر ن خرج کن فقط در عکس عکس اخه تقریبا ۲ یا۳ ساعت از شهر خودمون راه داره میگ حوصله داریاااا یا همش بعدا بعدا خستم کرد

منم هیچ جا نمیرم فقط خونه به خونه میشم از خونه خودم به خونه مامانم از خونه خودم به خونه خواهرم نه سی ...

دقیقا اصن زندگی نیس افسردگی مزمنه بخدا همش بپز بخور اه خستم کرد 

ماهم پوکیدیم بیخیال..

اره زدم رو دنده لج حالا ی هفته دگ برمیگرده میگ فلان گروه رفیقم با زناشون میرن فلان جا ب مام گفتن منم خوب میدونم حالشو بگیرم هه 

اصن دگ بیخیال میشم

اره زدم رو دنده لج حالا ی هفته دگ برمیگرده میگ فلان گروه رفیقم با زناشون میرن فلان جا ب مام گفتن منم ...

من شوهرمو عادت دادم از سرکار که میاد منو که تو خونه بودم بااید باماشین ببره بگردونه. سفر نمیشه پول نداری شرایطش نیست؟ باشه اینکارو باید حتما بکنی

من شوهرمو عادت دادم از سرکار که میاد منو که تو خونه بودم بااید باماشین ببره بگردونه. سفر نمیشه پول ن ...

اوایل هر شب یا هر هفته ۲ شب میرفتیم تا ی سال الان دگ زده شده 

اصن هیچی نمیگه از اوناس ک همه چی تو دلشه و دلشو باز نمیکنه کلا ی جوریه بخدا

خب شوهر منم حرف نمیزنه میرم اینقددددددرررر پاپیچش میشم سیریش میشم تاااااا حرف بزنه . میزنه و حل میکنیم

خب شوهر منم حرف نمیزنه میرم اینقددددددرررر پاپیچش میشم سیریش میشم تاااااا حرف بزنه . میزنه و حل میکن ...

شوهر من چپ چپ نگام میکنه میگ بچه ۲ ساله ازت عاقل تره ی لحظه فقط فک نزن منم فحشش میدم و قهر