2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

346 بازدید | 18 پست

خانوما دیروز نامزدم میگف زن و شوهر باید ب حرف هم گوش کنن بیشترش زن باید مطیع مردش باشه مثال ینی ک مثلا من دوسنداشته باشم نباید ابرو تتو کنی یا مثلا ازم اجازه بگیری یا کلا مثلا حرفی منطقی میزنم یا میگم امرپز خونه مادرت نرو نرو ولی من گفتم  من تو سری خور نیستم باید چیکار کنم  قصدم اینه پیش مشاور برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دلایلش منطقیه تو سری خوری نیست, ولی در مورد تتو و علایقت بشین منطقی باهاش صحبت کن مثلا بهش بگو منم جوونم دل دارم دوس دارم این کارو بکنم به درستی و با محبت

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

شاید منظورش مرد سالاری نباشه گلم 

ممکنه زن های اطرافشو دیده که همه ش بهونه میگیرن و لجبازی و باید حرف خودشون باشه دیده و ترسیده توام اونجوری باشی 

مشکلی نیس شوهر منم زیاد اینارو میگه سعی کن وقتی خواسته ای داری درست ازش بخوابی نه طوری ک فکر کنه وظیفشه تو گوگل سرچ کن چیزای زیادی هست حتما کمکت میکنه

بگفت تو ز چه سیری؟ بگفتم از جز طُ👑

شوهر منم از این نظرها داشت ولی منکه از همون اول زیر بار نرفتم.کلا اینجور عقاید و تحمل نمیکنم.اونم وقتی دید من محکمم دیگه کاری بهم نداشت از اول.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

من عاشق شوهرمم هستم موقعیت شغلم عالیه هرکسی میبینه منو میگه چرا ذلیل شوهرتی ، من نه ذلیلم نه توسری خور ، مرد قدرت رو دوست داره منم بهشوقدرت میدم به زبون میگم اره توودرست میگی ، خونه مامانم وقت هست برم ولی تو تنهایی اخه ، والا میخزه و خلع سلاح میشه ، باومرد نجنگ ، زن جنگجوتو خفه کن اون میخواد بگه من قوی ام ولی شما قدرتشو میشکنی مثل یه زن جنگجو کنارشی تا یه زن عشوه گر طناز ، برو پیش مشاور یادت بده زنانگی رو ، رنانگی یه زن انقدر خوشگله مرد لال میشه ، مثل یع ج.......ده براش عشوه بیا و تمومه فکر کن دوس پسره اونوقت چطوری باهاش بودی تو ؟

خوبه ولی بنظرم نیاز نیست 🤔باید خودتونم یاد بگیرید به تفاهم برسید واسه همچین چیز ساده ای هیچکس مشاور ...

اخه کلا میخام برم  ایشون میگه باید جایگاه مردتو خراب نکنی ن اینکه غلام حلقه ب گوش ولی مثلا خونه برادر من امروز بگم نریم باید‌نریم

اخه کلا میخام برم  ایشون میگه باید جایگاه مردتو خراب نکنی ن اینکه غلام حلقه ب گوش ولی مثلا خونه ...

خب بگو اگه دلیلت منطقی باشه ، عیب نداره

مثلا کار واجب دارم یا مریضم یا خسته م یا ....

ولی بی دلیل نمیشع بگو همه چیو باید برام کامل توضیح بدی ک منم قانع بشم وگرنه لج و لجبازی پیش میاد

بگفت تو ز چه سیری؟ بگفتم از جز طُ👑