2777
2789
من برا دخترم که لاغر بود شیر خشک و نشاسته ذرت و جوانه گندم و جو دوسر وپودر مالت و چهار مغز و کنجد از ...

میدونستیم که الان اینجا و لاغر نبودیم😂😂😂

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلربا جون این قرصا عوارض ندارن؟اخه من پورد جتسینگ گرفتم .اولش خیلی خوب بود ۶ کیلو بالا اومدم ولی همین ک قطع کردم خابید.بعد از اونم ۳ بسته دیگم گرفتم ولی نمیدونم چرا اصلا اثر نکرد 

بهترین راه حل دل خوش هست . حالت ک خوب باشه همه چیم خوب پیش میره

آره آدم حالش خوب باشه وزنش می‌ره بالا 🤪

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊
به شمایی ک در آرزوی چاقی هستید و چاق نمیشی با تمام وجودم حسودیم میشه😅

منم به افراد توپر ...چون از چاق بودن خوشم نمیاد مثلا دوس دارم با قد ۱۶۷ بشم ۶۰ کیلو و تمام

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

شما خودت استفاده کردی؟

بله خودم نتیجه گرفتم از همین نی نی سایت دستورشو گرفتم..روزی دوبار تو شیر ولزم حل کن بخور ازهرکدوم۱قاشق ..اگه نداری همون سنجدو۲قاشق بریز سنجد ثابته باید باشه حتما...ولی سویق هم واقعا خوبه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
منم لاغرم قد160وزن 46دوست دارم 10کیلو اضاف تربودم 😢ولی دلم نمیخواد صورتم پر بشه 

ب هرکیم میگی میخام چاق شم میگه بخور.اخه لعنتی اگ بخور بودیم ک این نبود حالمون

ستیا جون ماهی ۲ کیلو خوبه ولی ن مال منی ک با ی حرص و جوش وزنم پایین میاد

اخه من اصلا نمیخواستم چاق بشم ولی دلم نیومد اینایی رو که درست کردم دور بریزم.یه زمانی میخواستم چاق بشم هر کاری کردم نشد😃😃😃

انسانیت......