2777
2789

دلربا جون برادرم باشگاه میره ب مربیش گفت اونم ی سری دارو داده.الان حدود ۲ هفتس میخورم اشتهام زیاده شده.فقط خداکنه چاق شم اخه قبلنم پودر جسینگ مصرف کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هی منم ۱۶۷ و وزنم ۵۰/۱۰۰

هی میخورم چاقم نمیشم 

متاهلم یه پسر ۹ماهه هم دارم 

تو بارداری ۶۴ شدم ولی بعد زایمان برگشتم به ۵۳ الانم شدم ۵۰😭😭😭

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

دلربا جون برادرم باشگاه میره ب مربیش گفت اونم ی سری دارو داده.الان حدود ۲ هفتس میخورم اشتهام زیاده ش ...

منم پودر جنسینگ مصرف کردم حدود پنج شیش کیلو وزن اضاف کردم اما برگشت دوباره

99/9/9ب خوبی و خوشی رفتم خونه خودم لطفا برای حاجتم یدون صلوات بفرستید ی دنیا ممنون

مخلوط شیر و سنجد وسویق گندم و جوانه گندم

دوهفته ای اثرمیذاره و وقتی ادامه بدی ذره ذره چاق میشی یعنی تو دوماه ۴یا۵کیلو اضافه کردم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
واییییی چاقی که کاری ندارع  من بیچارعهههه کافیه عکس یه غذا ببینم بگم به به یک کیلو اضافه میکنم ...

خوشبحالت من بیچاره هم اگه سه کیلو غذا بخورم نهایتش ۳ گرم اضافه بشه به وزنم

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

کسی میدونه چیجوری چاق شیم سریع

من برا دخترم که لاغر بود شیر خشک و نشاسته ذرت و جوانه گندم و جو دوسر وپودر مالت و چهار مغز و کنجد از هر کدوم دویست گرم قاطی کردم نخورد من خودم خوردم تا یک ماه دوکیلو چاق شدم

انسانیت......