2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم بابامم مشکل قلبی داره خدایا خودت رحم کن حرص میخورم از دست مامانم الان میگه عههههه ناخوناشو نگرفتم اه 😡😡😡😡

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  
اخبار کانال ۶رو دیدین الان!!! رییس جمهورغیر حضوری زنگ شروع سال تحصیلی رو زد😕😕بعد انتظار داره ما جگ ...

میبینی توروخدا!😐

شما توو تاپیک من بودی نیم ساعت پیش 

رفتم کتاب های پسرم رو بگیرم بیام همینکه وارد شدم بوی دود اسپند خفممم کرد جلو پام ام نمیتونسم ببینم! فک کن ضدعفونی اونم با اسپند!

والدین جلو در چسبیده بودن به هم انگار صف نذریه چندتا از والدینم بچه هاشونو اورده بودن....اینم از رعایت فاصله اجتماعی...!

💕

کلاس پسرمو ۱۲_۱۳ نفره کردن کلاس خودمم ۱۱ نفره ساعت ۱۲ و نیم باید برم مدرسه.گفتن شاگردا چه بیان چه نیان دبیرا باید حضور داشته باشن،من برم پسرم که تنها نمیمونه توخونه کلاس دوم میره میترسه تنهایی تازه بچه کوچیک ۲ ساله هم دارم اونم میذارم پیش پرستارش که اونا هم مهمونیاشون تمومی نداره😓😓😓

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میبینی توروخدا!😐 شما توو تاپیک من بودی نیم ساعت پیش  رفتم کتاب های پسرم رو بگیرم بیام همینکه ...

منم رفتم خودم تنها دخترم مریضه بعد گفتم دخترم مریضه اومدم ببینم تلگرام چیزی ندا رین ما اطلاع پیدا کنیم گفت چرا خودت اومدی برو بیرون گفتم خاک برسرت من صادق بودم گفتم بچه ام مریضه شما ازکجا میدونی اینا که اومدن همه سالم هستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کلاس پسرمو ۱۲_۱۳ نفره کردن کلاس خودمم ۱۱ نفره ساعت ۱۲ و نیم باید برم مدرسه.گفتن شاگردا چه بیان چه نی ...

نچ نچ نچ هیچی کار تو از همه سخت تره 

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی