2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم

92 بازدید | 6 پست

خیلی تنهام چهل روز دیگه هم زایمانمه 

باید برم شهری ک بابام اونجاست دو ساعت فاصله داره 

هر شب با شوهرم بحث داریم و قهر و اعصاب خوردی 

دیروزم از صبح رفته بود تا ساعت دوازده ‌‌نیم شب خونه نیومد چون قبلش باهم دعوامون شده بود آخرشم خودم زنگ زدم ک اومد 

قرار بود یه هفته قبل زایمانم برم 

اما الان از تنهایی دارم دق میکنم 

یکسره تو خونه تنهام میخوام بهش بگم امروز منو ببره

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا شرایط مشابه تورو داشتم رفتم موندم برا زایمانم تا برگردم خونه خودم غصه کشتم خیلی از نظر روحی اذیت شدم. اگه حرف کسی ک تجربه کرده برات مهم نرو بمون خونه خودت ب هیچ عنوان قبول نکن ب مادرت بگو ب هر طریقی ک هست بیاد ...بخدا خیلی اذیت میشی

من دقیقا شرایط مشابه تورو داشتم رفتم موندم برا زایمانم تا برگردم خونه خودم غصه کشتم خیلی از نظر روحی ...

دلم خیلی گرفته واقعا با تمام وجودم احساس غم و ناراحتی دارم خیلی نا امیدم از همه کس

...
دلم خیلی گرفته واقعا با تمام وجودم احساس غم و ناراحتی دارم خیلی نا امیدم از همه کس

فقط بدون اگه بری بمونی شرایط خیلی بدتر میشه خیلی .من بچه اولمو موندم ب خدا هنوز یادم نرفته حجم غصه ای مبهم وارد شد.

....ولی برای بچه دومم ب هیچ عنوان قبول نکردم برم ب مامانم گفتم اگه نتونستی نیاولی من نمیام میخوامدر خونه خودم باشم...خلاصه نرفتم و واقعا عالی بود

فقط بدون اگه بری بمونی شرایط خیلی بدتر میشه خیلی .من بچه اولمو موندم ب خدا هنوز یادم نرفته حجم غصه ا ...

واسه زایمانم ک باید برم چون مامانم نمیاد اینجا 

...