2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فراموشی غیر ارادیه

تموم شدن ارادی

یعنی خودمون از زندگیمون میندازیمش بیرون

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

عشقتو فراموش نکردی تموم شدی

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
انگار مثلا بفهمونی که بعضیا ارزش فراموش شدن هم ندارن کلا کلا از زندگی پاک میشن..یه همچین چیزی🥴

من میخوام یه همچین مفهومی برسونم  ک شما گفتی اما انگار از دید بچه ها جملم معنی دیگه ای داشت ..میخوام بگم درسته هستی ولی تموم شدی برام ..

به نظرم اونی که این وضعیت رو گذاشته به هیچ وجه نمیتونه طرفشو فراموش کنه ولی دوست داره طرف مقابل فک کنه که واسش تموم شده در حالیکه اصلا اینجوری نیست

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
به نظرم اونی که این وضعیت رو گذاشته به هیچ وجه نمیتونه طرفشو فراموش کنه ولی دوست داره طرف مقابل فک ک ...

آخه دوست نزدیکم مجبورم باهاش صحبت کنم گاهی اما نمیخوام رابطه م باهاش مثل سابق باشه و میخوام بدونه اون صمیمیت و علاقه بین مون برای من تموم شدس 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز