2777
2789
درمان بگید برای بیخوابی فکرو خیال ادمو دیوونه میکنه وقتی نمیخوابه.من پدرمم تازه فوت کرده دوقلو ام با ...

الهی رفیق خدارحمتش کنه والا من که عادت خوابم همینه اما یه رفیق دارم یه گیاه هست دم میکنه میخوره میگه خوبه شما بارداری میترسم به شما توصیه کنم 

امروز خواهر شوهرم ازلج ما مادر و پدرشو مجبود کرده برن بیزون ک مثلا ما ماشین پدرشوهرمو نبریم انقد عقد ...

بیخیال بابا ولشون کن با این طرز فکرشون سعی کن زیاد باهاشون نباشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بدتر داغون شد

چرا؟!

البته اگ دوس نداری نگو😬

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اونوقت صبا میخوابی؟؟

من خودم الآن نامزدم شب بخیر گفت باهم ساعت ۲ظهر بیدار میشیم صبحونه بعدشم غروب ناهار بعدشم میریم بیرونی جایی کلا زندگیمون اینه 😅

بیخیال 

باشد 

میدونم الان گیر بدم اون روت بالا میاد میشم آش نخورده و دهن سوخته😅

قاطی نکنی اینجام لغو بزنیاااااا

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه