2777
2789
ن منفی من خفیف گرفتم کلا ازمایشام منفی بود اسکن نشون داد  ک اونم بعد از چهارده روز منفی بود

خوب خداروشکر

انشاالله همیشه سلامت باشی

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر منم میدوه ولی ۱۰ شب خوابه دیگه  تازگیا میدوید خونه میلرزید براش ترامپولین خریدن   ...

من داداشم میگه منو ویلا ول کنین خودتون برین خونه من اسب وحشیم دوس داره هی کرج باشه خخخخخ 

آخه شوهرم گیرداده رفتی ظرف ناهار توبشور ب پای مادرپدرم صدبارپاشو جلوماشین فقط مادرم بشینه ندیدبدیدا ...

مادرشوهر منم جلو میشینه من تازکیا جوابشونو میدم قبل خفه میشدم اما الان جوابی میدم ک ب نفع خودم تموم بشه رابطمم باهاشون اصلا صمیمی نمیکنم ک بخوان دخالت کنن بخداشوهرم تو مجردی ماشین داشت همه جا میبردشون ی بار منت نذاشت حالا ما ماشین نداریم ی بار ک قرض میگیریم ازشون کلی منت میذارن البته شوهرمم بهشون گفت ب مادر شوهرم ک منت میذارید کلا خانواده شوهر من خوب نیستن من آدمای زیادی دیدم براعروسشون خوبن اما اینا ی درصد خوبی ندارن

وای حق داری والا

امروز خواهر شوهرم ازلج ما مادر و پدرشو مجبود کرده برن بیزون ک مثلا ما ماشین پدرشوهرمو نبریم انقد عقده داره ک خدا میدونه تو اینستا من هرکیو فالوکنم میبینم اینم رفته فالوکرده انقد ک داغونه و درگیر

من  میخام لغو بزنم تو مامی گپ نمیش تا صب طول میکشع

اعصابت درست شد؟😶

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه