2777
2789
عنوان

بچه های پنج ساله تون چند کیلوان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 110 پست
خواهرزاده من بهمن ۵ پر می‌کنه ۱۴.۵ هست بنطرتون کمبود وزن داره🙄 چیکار کنه خواهرم که وزن بگیره

خیلی لاغره ک

پسر منم مهر ۴ سالش میشه ۱۷ کیلوئه ماشالله ولی باز لاغر بنظر میاد

ینی تپل نیس

وااااا🙁 
راه حلتون بگبد 

راه اسونی نیس راستش خودم بچه بودم قدم نسبت به همسن وسالام کوتاه بود والبته سابقه ی خانوادگیمونم اینطور بود یکی از اشناهای مامانم بهش پیشنهاد میکنه فلکم کنه میگفت فلک کردن از طریق ضربه زدن به کف پا باعث تحریک عصب های کف پا باعث رشد قد میشه از همون موقع هم قدم شروع میکنه به رشد کردن الان176 هستم برای دخترامم از همین روش استفاده میکنم تاثیراتشو به وضوح دارم میبینم هرچند نمیشه گفت صددرصد برای همه تاثیر گذاره😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا پس دخترمن چه گرد و قلنبه ای بوده دو سالگیش ۱۹ کیلو بود الان سه سالشه لاغرشده ولی نمیدونم چ ...

پسر من  ۱۲ ماهگیش ۱۴کیلو بود منحنی رشدش زده بود بیرون 😂😂😂😂میگفتم باید از اون ور برگه بچسبونم 

خواستم دقیق بدونم  دختر منم متولد مهر ۹۳ وزنش ۲۵ قدشم ۱۱۷  اگه دوس داری تپل بشه بهش مکمل ...

از داروخانه بگیرم؟قیمتش چنده؟

من دخترم رنگ وروش زرده.اگه سرحال بود برام مهم نبود لاغریش

ولی لب ننهایت فعال و کم خوابه

راه اسونی نیس راستش خودم بچه بودم قدم نسبت به همسن وسالام کوتاه بود والبته سابقه ی خانوادگیمونم اینط ...

محکم میزنی یا ماساژ میدی پاهاشو کجا میبندی با چی میزنیش 😬😬😬😬

خدا برات حفظش کنه ولی چاقی خوب نیس😩😩

میدونم عزیزم از بلوغ زودرس و سایر عوارضش هم اگاهم و نگران

ولی استخر و باشگاه که تعطیله.یک مدت رژیمش دادم اما فایده نداشت و ماجرایی داشتیم😖

نهایتا رفتم طب سنتی میگه معده اش سرد شده، امیدوارم درست بشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دختر منم سه سالش نشده دو کیلو کمبود وزن داره دو کیلو برای دو سال و نیم خیلیه

من گفتم چاقی یا لاغری؛کمبود وزن بحثش جداست پسر من وزن تولدش معمولی بود 2750 خیلی هم حرص میخورم سر غذا نخوردن از وقتی ول کردم و  خودش خورد بهتر شد 

راه اسونی نیس راستش خودم بچه بودم قدم نسبت به همسن وسالام کوتاه بود والبته سابقه ی خانوادگیمونم اینط ...

پس بگو چرا قدیما بیشتر قد بلند بودن بچه ها😂😂😂

الان همه ریزع میزه شدن 

اونموقعها یکی پنجم ابتدائی بود فک میکردی دیپلمه😂

وااااا🙁 
از داروخانه بگیرم؟قیمتش چنده؟ من دخترم رنگ وروش زرده.اگه سرحال بود برام مهم نبود لاغریش ولی لب ننه ...

بله ۵۴ تومن من خریدم چندماه پیش اگه شیر میخوره بریز تو شیرش اگه نه که مثل من هر شب قبل خواب دو پیمونه تو نصف لیوان حل کن بده بخوره طعمشم بدنیست خوبه 

خیلی عالیه کالری بالایی داره