2777
2789
عنوان

دلم میخواد اصن بچه دار نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 39 پست
من بعد از ۵ سال زندگی مشترک دیگه واقعا کمبودش رو تو زندگیم حس کردم الان بی صبرانه منتظر گل پسرم هست ...

مبارکتون

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی برم بگم بچه دلم نمیخواد؟

عزیزم وقتی ازدواج کنین وقتش که برسه خودتون این نیاز رو حس میکنین و دلتون پر میزنه زودتر بچه بیارین

الان چون وقتش نشده اینطوری فکر میکنید

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بله مطرح کنید راهنمایی میکنن اگر تهران هستید من معرفی کنم بهتون اون کسی که خودم و همسرم میریم پیششون

نه اصفهانم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

در شرفم

این‌حستو با همسرت مطرح کن توافقم کنید وقتی دوطرف مایل بودید بچه بیارین

من خودمم چهار سال بعد ازدواج بچه دار شدم الانم دوتا دسته گل دارم

یه مدتی بگذره حس مادری تو وجودت غلیان میکنه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
عزیزم وقتی ازدواج کنین وقتش که برسه خودتون این نیاز رو حس میکنین و دلتون پر میزنه زودتر بچه بیارین ...

کاملا درست میگن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نه اصفهانم

انشاله سالم باشید هرجایی هستید. ولی قبل اینکه برید زیر یه سقف  با همسرتون صحبت کنید و از مشاور کمک بگیرید بعدا به مشکل نخورین.

من قبل بدنیا اومدن دخترم میگفتم من اگه بچه ام گریه کنه میذارمش دم در یکی ورداره ببره😂

الان انقدر صبور شدم و محبتش تو دلم افتاده یه دقیقه نیست تپش قلب میگیرم

محدود میکنه  از عشقت دورت میکنه  زشتت میکنه  نق میزنه

همه‌ اینارو خریدارم فقط خدا یه جفت دوقلوی دیگه بهم‌بده اونم وختر😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نه☹

من اصلادوست نداشتم نفرسومی بینمون باشه دوست داشتم همه علاقه وتوجه ام واسه شوهرم باشه یا اون فقط به من توجه کنه ابرازعلاقه هاش فقط واسه من باشه یاازنق نق بچه بییییییزاربودم عاشق اندامم بودم خودم باخودم حال میکردم😁 بعد۲سال که باردارشدم بدنم بشدت ترکید ازرونووباسن شکم بگیرتاسینه و.....دخترمم بشدددت بدقلق ونق نقوولی خب وقتی اومدتوشکمم ازااین روبه اون روشدم یه حسسس خیلی قشنگ که باهیچی عوضش نمی کنی احساس مادروفرزندی رونمیشه باهیچ علاقه ای مقایسه کردالبته هرکسی توجایگاه خودشه نمیشه گفت بچه بیادعلاقه هاکمترمیشه بیشترمیشه ولی کم نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792