2777
2789
عنوان

حرصیم ازش😤

158 بازدید | 14 پست

امروز روز پرکاری داشتم خیلی خسته بودم. شوهرم خیلی مهربونه و خوبه ولی همیشه این کار سرم در میاره.ظهر اومدم بخوابم اینقدر بلند بلند با تلفن حرف زد من خوابم پرید بعد خودش مثل شیر خوابید شبم خواستم بخوابم هی سر و صدا باز خوابم پرید الان خودش صدای خروپفش میاد. چکار کنم ؟ اعصابم خورده😩 چشام میسوزه ولی خوابم نمیگیره

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

باهاش حرف بزن و بگو که چقدر ناراحتی از این کارش و باعث اذیت وناراحتیت میشه

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خاموشی بده به ذهنت... هر فکری اومد تو ذهنت بگو خاموش ...واقعا کار میکنه

می‌خوام این کار بکنم ولی چشم نیفته بهش که تخت خوابیده دوباره ذهنم وحشی میشه. برم اتاق پسرم دراز بکشم نبینمش

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

خیلی ریز یه لگد بهش بزن از خواب بپره بعد قیافت و خواب آلو کن بگو واااای عشقم ببخش بیدارت کردم 😁😁اینجوری دلت خنک میشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
باهاش حرف بزن و بگو که چقدر ناراحتی از این کارش و باعث اذیت وناراحتیت میشه

صحبت میکنم ولی فراموش می‌کنه

خیلی ریز یه لگد بهش بزن از خواب بپره بعد قیافت و خواب آلو کن بگو واااای عشقم ببخش بیدارت کردم 😁😁ای ...

تقریبا همچین حرکتی زدم به این صورت که صدای تلویزیون بردم بالا😂 بیدار شد گفت إ هنوز بیداری پس بیا ... داشته باشیم 😏 گفتم بگیررر بخواب

خو چرا این اخلاق ببخشید گندشوبهش نمیگی

بارها گفتم😐

تقریبا همچین حرکتی زدم به این صورت که صدای تلویزیون بردم بالا😂 بیدار شد گفت إ هنوز بیداری پس بیا .. ...

ای بابا این پروژه شکست خورد🤣🤣

خب برو بخواب تو جات ولی هی تکون بخور ک یعنی بد خواب شدی 😂😂🤭🤭

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ای بابا این پروژه شکست خورد🤣🤣 خب برو بخواب تو جات ولی هی تکون بخور ک یعنی بد خواب شدی 😂😂🤭🤭

هی خواهر 😤 چرا ما خانما به کوچکترین جزییات زندگی دقت میکنیم ولی آقایون به چیز تکراری هم متوجهش نمیشن؟!

هی خواهر 😤 چرا ما خانما به کوچکترین جزییات زندگی دقت میکنیم ولی آقایون به چیز تکراری هم متوجهش نمیش ...

چون ما ریزبینم اما اونا واقعا سر به هوا هستند

همسره منم همینه بخدا

سخت نگیر زندگی هنوزم قشنگیاش و داره

من بودم تلافی میکردم تا یاد بگیره شلوغ نکنه وقتی خوابم

بارها گفتم😐

ای بابا

خب توهم تلافی کن...موقعی ک‌ خوابه نزار بخوابه ...سروصدا کن ..تلق تلوق کن

تو هم با صدا بلند با تلفن بحرف....

بعد اگه  بیدار شد بگو...میبینی چ‌ حسی داره وقتی من خوابم سرصدا می‌کنی

حقته😣

البته باز دعوا و شر درست نشه برات 

خودت بهتر از اخلاقیات شوهرت می‌دونی عزیزم

با سیاست باهاش رفتار کن

ایشالله مشکلت حل میشه .

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
ای بابا خب توهم تلافی کن...موقعی ک‌ خوابه نزار بخوابه ...سروصدا کن ..تلق تلوق کن تو هم با صدا بلند ...

شر نمیشه چون کلا آدم آرومیه ولی هیچ وقت دلم نیومده امشبم که خواستم تلافی کنم نزدیک بود بیفتم تو تله😅 تفاوت زن و مرد هست دیگه. من وقتی خوابیده چون می‌دونم کارش زیاده خیلی سعی در کنترل اوضاع دارم ولی مثل اینکه نباید انتظار متقابل داشت