2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نتیجه تحقیقات از عبدالمطلبی چی شد؟ تصمیکت قطعیه بری پیشش؟ شما اگه کرج هستین لطفا درخواست دوستی ...

تصمیمم قطعیه و از انتخابم مطمئنم پیشنهاد میکنم ی سر بری مطبش👌🏻

شکل دماغت چطوریه ؟ کاملا استخوانی ؟ من گوشتیه

برا من استخوانیه

وقتی رفتم مطبش ی نفر بینیش عااالی شده بود ازش پرسیدم قبلا چطور بودی؟گف بینیم گوشتی بود و انحراف داشت

[QUOTE=154690934]خوب کی میخای عمل کنی عزیزم ؟[/QUOTE آبان ماه بهم وقت داد..اما اگه کسی کنسل کنه زود ...

وای چقد دیر ؛ کی نوبت گرفتی که گفته آبان بیا ؟؟؟؟

ینی من که برج ۱۱ پولم جور میشه باید از کی برم برا نوبت؟؟؟؟

راستی عزیزم میشه بگی غیر از عبدالمطلبی پیش کسی دیگه رفتی واسه تحقیق؟؟؟؟ چطور شد اینو انتخاب کردی 

من دیونه میشم تا عمل کنم   

از بس فکر و خیال میکنم که مبادا عملم بد بشه ؛ دمترش خوب باشه یا ن ؛ پولم جور بشه یا ن

وای خدااااا

راستی عزیزم میشه بگی غیر از عبدالمطلبی پیش کسی دیگه رفتی واسه تحقیق؟؟؟؟ چطور شد اینو انتخاب کردی&nbs ...

من کار دکترای زیادی رو دیدم از جمله دکتر مفرد،سلطانیان،عالیان،سماواتی فرد،زرگر،اکرمی،محبی،نجفی،یحیوی..

تنها دکتر خانومی ک کارش عالی بود و بیشتر از ۹۰% مراجعینش راضی بودن،خانوم عبدالمطلبی بود..

یکی از اشناهامون هم عمل کرده بود هم تغییر کرده بود و هم راضی بود مشکل تنفسی هم نداشت

راستی شما کدوم شهری؟

ی سر برو مطبش تا بتونی تصمیم قطعی بگیری

من کار دکترای زیادی رو دیدم از جمله دکتر مفرد،سلطانیان،عالیان،سماواتی فرد،زرگر،اکرمی،محبی،نجفی،یحیوی ...

جدی میگی عزیزم 

من کرجم 

منتها هنوز پولم کامل نیست نزدیک ۳ تومن دارم تا برج ۱۱ پولم تکمیل میشه ؛ گفتم حالا از الان نرم مطب گردی بزارم پولم کامل بشه یه ما زودترش میرم مطبش ؛ شوهرم میگه از الان با جیب خالی میری چیکار میکنی این دو سه ماه هم صبر کن بعد برو 

ولی خودم همچنان دورادور دارم تحقیق میکنم

جدی میگی عزیزم  من کرجم  منتها هنوز پولم کامل نیست نزدیک ۳ تومن دارم تا برج ۱۱ پولم تکمی ...

اکثر دکترا نهایتا دو هفته ای وقت میدن اما دکتر عبدالمطلبی چون سرش شلوغه و هم اینک بخاطر کرونا ویزیت میکرد اما عمل ن،دیر ب دیر نوبت میده

مثلا من اواخر مرداد ویزیت شدم و اواخر شهریور رفتم نوبت بگیرم ک آبان ماه بهم نوبت دادن

بهتره یسر بری مطبش،تا برات ازمایش و سی تی اسکن بنویسه انجام بدی ببینه وضعیتت چطوریاس

جدی میگی عزیزم  من کرجم  منتها هنوز پولم کامل نیست نزدیک ۳ تومن دارم تا برج ۱۱ پولم تکمی ...

پول ویزیتش ۵۰تومنه..و تا روز عمل پولی ازت نمیگیره

اما شنیدم دکتر کامران اکرمی قبل از عمل یک میلیون میگیره و یه تعهدی ام میگیره ک نتونی پولت رو پس بگیری!!!!!

اکثر دکترا نهایتا دو هفته ای وقت میدن اما دکتر عبدالمطلبی چون سرش شلوغه و هم اینک بخاطر کرونا ویزیت ...

عزیزم سی تی اسکن برا چی میخاد؟ بخاطر کرونا سی تی اسکن میگیره؟؟؟؟

الان شما آزمایش و سی تی اسکن انجام دادین ؟

پول ویزیتش ۵۰تومنه..و تا روز عمل پولی ازت نمیگیره اما شنیدم دکتر کامران اکرمی قبل از عمل یک میلیون ...

ممنونم عزیزم که سوالامو با دقت جواب میدی

این خیلی خوبه که تا روز عمل پول نمیگیره 

پس منم توی آبان یا آذر برم ویزیت بشم