خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آمین بیا و تو همین صفحه خبر بده منم لایک کن😍😍 اون کوچولو و مامانش قوی تر از این حرفان
ممنونم عزیزم..❤
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
الان تو نت سرچ کردم خیلی عوامل ممکنه عدد ان تی رو بالا بزنه مثلا چاقی و اضافه وزن مادر پوزیشن جنی ...
ممنون اره اینا رو خودم خوندم ولی دکتره خیلی تلاش کرد ک ی تصویر واضح بگیره چندبار اندازه گرفت گفت نه واقعا ان تی زیاده ولی من توکل کردم بخدا انشالله ک بصلاحمه و سالمه