2777
2789

شیاف بزن و فقط استراحت کن

خودش میره بالا

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

خطرناک چی😑😑😑چرا نگرانی برای منم همین بود. فقط یکم بیشتر استراحت لازم داری نزدیکی و کار سنگین هم ممنوع. تو هفته های بالاتر خودش میره بالا. توالت فرنگی هم استفاده کن کلا. من۲۶هفتم الان بالاتر رفته با رشد بچه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خطرناک چی😑😑😑چرا نگرانی برای منم همین بود. فقط یکم بیشتر استراحت لازم داری نزدیکی و کار سنگین هم م ...

اخه برای شما هم سر راهی بود؟کمر درد هم داشتبن مثل من ؟

اخه برای شما هم سر راهی بود؟کمر درد هم داشتبن مثل من ؟

خب جفت پایین سر راهی هست دیگه کلا. آره همه دردی داشتم تا یکم سرپا می ایستادم زیر دلم یه حالت سنگینی داشت خیلی فشار میاورد سریع میرفتم دراز میکشیدم یکم بهتر میشدم. با بزرگ شدن بچه خودش میره بالا نگران نباش

ان شالله ممنون عزیزم  دعا کن برام🌸🌸

نگران نباش همه چیز عادیه، اکثریت اوایل بارداری جفتشون پایینه. 😊 انشالله که سالم بغلش میکنی کوچولوت رو😍😘

نگران نباش همه چیز عادیه، اکثریت اوایل بارداری جفتشون پایینه. 😊 انشالله که سالم بغلش میکنی کوچولوت ...

ان شالله مرسی 

خیلی نگران بودم 

ممنون ک اومدی تجربت و گفتی

عزیزم جفت تون low laying بود مشکل تون برطرف شد؟منم ۱۳هفته ام .رفتم سونو جفتم میگن همینجوریه.نگران شد ...

اره عزیزم من زایمان کردم 

استراحت کن شیاف بزار البته با تجویز دکتر 

میره بالا