2777
2789
عنوان

سخنرانی عالی

542 بازدید | 28 پست

واااای بچه ها رفتم سخنرانی آقای عالی چقدر این مرد, نازنینه چقدر, به آدم آرامش میده دلم پراز, غصه بود کلیییییی سبک شدم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسیار هم باسواد هستند 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من فقط از تلویزیون دیدم. صحبتاشون واقعا تاثیرگذاره 

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

اومدن شهر ما وااااای واقعا یه آرامش عجیبی تو وجود این مرد نهفته اس حرفاش به دل میشینه هرچند, ممکنه بارها اون ماجرا رو شنیده باشی

میگفتن شیطان متکبره اگر چند بار بهش توهین کنی ازت قهرمیکنه و تو اون مرحله دست از سرت برمیداره واقعا بیاین اینطوری باشیم

اگه حال داری بازم نکات شونو بگو

میگف دزد که به خونه خالی نمیزنه اگر حس میکنی زیاد درگیرت شده یقین بدون که اونجا قرار چیزی بهت برسه و گنجی نهفته اس که انقد داره زور میزنه