2777
2789
عنوان

از تک تکتون خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست
۵۰ تا صلوات برات می فرستم . دعا کن یک نفر که از من بزرگتر است من را ببخشه ( جنس مخالف نیست ) . و مش ...

چشم گلم حتما خیلی لطف بزرگی کردی

99/9/9ب خوبی و خوشی رفتم خونه خودم لطفا برای حاجتم یدون صلوات بفرستید ی دنیا ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میخواستم ازت معذرت خواهی کنم،پنج تا ایت الکرسی و صدتاصلوات به نیت حاجت روایی و خوشبختیت و سلامتی خودت و خانوادت خوندم،میدونم الان میگی نیاز به دعای تو بادهن کثیفت ندارم ولی من دیگه نیت کردم،ببین فحش و توهین های تو اگه برا یه کلمه بوده از من بیشتربود ولی به دلم نیومد اول زندگی و جوونی نفرینت کنم  یادعای بدی درحقت کنم،الانم بااینکه  سرم دردمیکنه و دستام میلرزه حلالت کردم میدونم اگه حلالت نکنم چون حق الناس گردنت میاد دیگه دعات براورده نمیشه و به مشکل برمیخوری،ببین من به شماکاری نداشتم در جواب اون کاربر بود چون خوده نی نی یارها تاپیک زدن و گفتن هیچ خانم باشخصیتی مسائل خصوصی و حرف ... تو فضای عمومی نمیزنه اینا اکثرا مرد هستن گزارش بزنید منم باتوجه به ساعت عضویتش حدس زدم شاید مرد باشه که اشتباه کردم اصلا تذکر دادم بمن چه! ادم خودش باید تشخیص بده هرحرفی روکجابزنه،هی میخوام نیام نی نی سایت ولی معتادشدم الانم اگه بخاطر چندتا گروه ختم که عضوم نبود لغو کاربری میزدم منتظرم اونا تموم بشن،بهرحال من برای خوشبختی و عاقبت بخیریت دعاکردم نه اینکه من کسی باشم یاشما به دعای من نیاز داشته باشی بخاطر اینکه دعا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه،حسم میگه قلب پاکی داره،منوببخش،خودتم خوب میدونی اول شماتوهین کردی ولی بااین که از لحاظ سنی بزرگترم (عقلی کوچیک شمام) من معذرت میخوام 

سلام میخواستم ازت معذرت خواهی کنم،پنج تا ایت الکرسی و صدتاصلوات به نیت حاجت روایی و خوشبختیت و سلامت ...

باشه منم معذرت میخام از اون موقعس عذاب وژدان گرفتم بخدا

99/9/9ب خوبی و خوشی رفتم خونه خودم لطفا برای حاجتم یدون صلوات بفرستید ی دنیا ممنون
باشه منم معذرت میخام از اون موقعس عذاب وژدان گرفتم بخدا

مرسی که عذرخواهیمو قبول کردی،از همون اول که اومدم تاپیکت حدس زدم دلت پاکه تو پست اولم گفتم،مقصر صددرصد این ماجرا منم چون تو سایتی اومدم که بهش اعتقاد ندارم کلا روحیه ام به حال و هوای نی نی سایت نمیخوره باید زودتر برم تا حق الناس گردنم نیومده،ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی،از طرف من از خانواده ام حلالیت بگیر،شرمنده ام،به نیتتون قرآن میخونم،شب خوش

مرسی که عذرخواهیمو قبول کردی،از همون اول که اومدم تاپیکت حدس زدم دلت پاکه تو پست اولم گفتم،مقصر صددر ...

امیدوارم بچه توم ب سلامتی ب دنیا بیاد خیلی ممنون شب شمام خوش

امیدوارم بچه توم ب سلامتی ب دنیا بیاد خیلی ممنون شب شمام خوش

تیکربچه نیست،فک کنم چون فکرکردی باردارم دلت سوخت حلالم کردی  دیگه گفتم دروغ نگم راستش تیکر همون قضیه۹٫۹٫۹۹ و اون حرفاس....

تیکربچه نیست،فک کنم چون فکرکردی باردارم دلت سوخت حلالم کردی    دیگه گفتم دروغ نگم راستش تی ...

وای پس من ب بچه نداشتت فوش دادم؟؟؟بخاطر همین عذاب وژدان داشتم پس نمیبخشمت بیا دعوا  

وای پس من ب بچه نداشتت فوش دادم؟؟؟بخاطر همین عذاب وژدان داشتم پس نمیبخشمت بیا دعوا    

مطمعن بودم بخاطر بچه دلت سوخت بخشیدیم گفتم بزار راستشو بگم واقعا حلالم کنه،برا خودم از ته دل متاسفم  دهنم بی موقع باز میشه هردفعه ام پشیمون میشم،امروز پریود بودم تغییر هورمونا ما خانما رو اینطور کرده،یاافسرده میشیم یاپرخاشگر،چندوقت دیگه ختمام تموم بشه لغو کاربری میزنم هم شما راحت میشید هم خودم برم....البته زیاد اهل دعوا نیستم تاحالا چندبار بحثم شده و اولین باربود این همه حرف زشت از دهنم بیرون اومد، انگار خودم نبود! الان تعجب میکنم چه مرگم بود،دستام میلرزید یکی نیست بگه توکه مثه بید میلرزی چرا دعوا میکنی!بشین سرجات ادا لات ها رو درنیار بهت نمیاد

مطمعن بودم بخاطر بچه دلت سوخت بخشیدیم گفتم بزار راستشو بگم واقعا حلالم کنه،برا خودم از ته دل ...

خخخ