2777
2789
عنوان

خانمای شیرازیییی

105 بازدید | 20 پست

خانمای شیرازی دکتر پوست (دکترسیدیفی)(دکترفیلی)میشناسین؟

یاهم دکترخوب میشناسسن شیراز ممنون میشم کمکم کنید؟

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دکتر سدیفی که فقط بلده صابون تجویز کنه دکتر خوب دکتر معزی هست مطبش سربیست متری سینما سعدی بود بخاطر کرونا بسته فعلا فقط تو کلینیک کسری تو خیابون ستارخان هست ولی کارش حرف نداره 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
هیچی دلم تنگشه. الان اونجا هوا چطورع اموزشی اومدع ۲ هفتس

خب روزاش یکمی گرمه ولی عصر به بعد خنک میشه تاچشم بهم بزنی تموم شده بسلامتی برمیگرده مگه آموزشی ۴۰ روز نیست؟؟

سلام دکتر سدیفی که فقط بلده صابون تجویز کنه دکتر خوب دکتر معزی هست مطبش سربیست متری سینما سعدی بود ب ...

نوبتش حضوریه؟

خودتون رفتین؟😞جوش داره صورتمو داغون میکنه

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
هیچی دلم تنگشه. الان اونجا هوا چطورع اموزشی اومدع ۲ هفتس

عاخی عزیزم والا منم شیرازی نیستم مجبورم برادکتر برم😑

ولی نگران نباش جای داداشت ماشالا خوبه۰😂

دکتر صدیفی هستن دکتر حسن پور دکنر فرهود صالحی .خودم رفتم راضی بودم برا ریزش مو .مطبش ساختمان کنار ...

ممنونم عزیزم

من براجوش میخوام خوبه؟

نوبتش حضوریه؟ خودتون رفتین؟😞جوش داره صورتمو داغون میکنه

بایدزنگ بزنی کلینیک وقت بگیری دوستم خیلی خیلی جوش میزد صورتش تقریبا ۴یا ۵ بار رفت پیشش خوب شد الان صورتش خوب شده داروهاش زیاد گروون نیست دکتر دکتردقیقی هست