leila_hastam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 284 عنوان نشون گزاشتن 354 بازدید | 16 پست دوست پسرم ک قصدمون جدیه،قراره تابستون بعد عقد کنیم باهم..بنظرتون بده ک خودم الان بهش بگم همین چن وقت،یا عید بیاد نشون و اینا بزاره؟؟؟ 1399/06/14 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elmira248 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 572 شاید الان شرایطشو نداره .. اخه دقیقا من و دوست پسرمم قصدمون همینه ولی اون میخواد خونه اینا بخره منم هنوز جهزیه ندارم شما خریدی؟؟جهزیه
leila_hastam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 284 شاید الان شرایطشو نداره .. اخه دقیقا من و دوست پسرمم قصدمون همینه ولی اون میخواد خونه اینا بخره منم ... خب اگ بیان نشون و اینا بزارن و عقد کنیم یک سال عقد میمونیم.میتونیم اینارو بخریم اون موقع..آخه همه خبر دارن جز بابای بیچارم😑میخام زودتر بیان حرف بزنن تا نفهمیده.اخه خیلی حسااااسه
leila_hastam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 284 شاید الان شرایطشو نداره .. اخه دقیقا من و دوست پسرمم قصدمون همینه ولی اون میخواد خونه اینا بخره منم ... بعدشم اصلاااا پول نمیتونه جمع کنه.اصلاااای زمین داره گزاشته فروش.منتظر پول اونهمن نگرااانم واقعا
elmira248 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 572 بعدشم اصلاااا پول نمیتونه جمع کنه.اصلاااا ی زمین داره گزاشته فروش.منتظر پول اونه من نگرااانم واقعا اها اره پس بهشون بگو بببن شاید نظرش مثبت باشه منم فقط بابام نمیدونه😂😐بیچاره بابا ها 😂😂😂
leila_hastam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 284 اها اره پس بهشون بگو بببن شاید نظرش مثبت باشه منم فقط بابام نمیدونه😂😐بیچاره بابا ها 😂😂😂 نمیدونم واقن چیکار کنم.الان بهش بگم میترسم فکرکنه خیلی هولم و عجله دارم و اینا
elmira248 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 572 نمیدونم واقن چیکار کنم.الان بهش بگم میترسم فکرکنه خیلی هولم و عجله دارم و اینا ن ازش سوالی بپرس نظرت چیه و اینا فقط میخوام بدونم !اینجوری فقط سوال کردی چیزی بهش نگفتی
leila_hastam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 284 ن ازش سوالی بپرس نظرت چیه و اینا فقط میخوام بدونم ! اینجوری فقط سوال کردی چیزی بهش نگفتی&nb ... اهاا باشه مرسی عزیزمچیکار کنم یکم پول جمع کنه اخه
elmira248 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 572 اهاا باشه مرسی عزیزم چیکار کنم یکم پول جمع کنه اخه ممم بیرون میرید خرجای اضافتونو بزارید کنار تونستی ازش پولشو بگیر جم کن براش مثلا دیدی تو جیبش ۱۰تومن داره همونو بگیر براش جم کن
leila_hastam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 284 ممم بیرون میرید خرجای اضافتونو بزارید کنار تونستی ازش پولشو بگیر جم کن براش مثلا دیدی تو جیبش ... مرررسی عزیزمممم😍پس چن دقیقه دیگه اومد بهش میگم