2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

92 بازدید | 20 پست

سلام

بچه ها به نظر شما زنی که چهل سالشه پیر ؟

مامانم ۳۹ سالشه و ۹ ماه دیگه ۴۰ سالش میشه و منم خودم ۲۱ سالم 

مامانم الان دیگه پیر حساب میشه ؟ تو این سالها زیاد به پوستش اهمیت نمی داد. الان دیگه دیر به خودش برسه و باشگاه بره و کلاس های مختلف  و حتی درس بخونه ؟ ( مادر من به خاطر ازدواج ترم اول سوم دبیرستان رو تموم کرده و متاسفانه  بنا به دلایلی دیگه نتونست ادامه تحصیل بده ) 

نظرتون 

یه سوال دیگه مردا چرا مخالف تحصیل و کار کردن و حتی رفتن به کلاس های مختلف خانم ها هستن ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مامانم 37 سالشه دقیقا عین مامان شو ترم اول سال سوم رو خونده بود پارسال کلی بهش گفتم رفت دیپلم شو ...

میشه مراحل گرفتن دیپلمشون رو بگین 

منم خیلی دوست دارم مامانم دیپلمشو بگیره 

نه پیر نیست عزیزم.... بعدشم پیری یا جوونی به دل آدمه گاهی وقتا یه دختر 20ساله احساس پیری میکنه چون دلش پیر شده گاهی وقتام یه  خانوم 70ساله احساس جوونی میکنه چون دلش جوونه مادر شما پیرنیست ولی من اينو میدونم که حتی اگه پیرم بود بازم واسه درس خوندن و کلاس رفتن و کلا هرکاری که روحیه آدمو شاد نگه داره هيچوقت دیر نیست در رابطه با این تفکر آقایونم فکر کنم واسه گذشته بوده الان دیگ خیلی کم پیدا ميشن آقایونی که مخالف پیشرفت خانومشون باشن 

میشه مراحل گرفتن دیپلمشون رو بگین  منم خیلی دوست دارم مامانم دیپلمشو بگیره

مامانم مدرسه ای که برای بزرگ سال ها بود ثبت نام کرد ولی چون دیر ثبت نام کرده بود سر کلاس ها نرفت جزوه گرفت تو خونه خوند موقع امتحان ها رفت آزمون داد خداروشکر هم قبول شد 

کاربر خانم😐😂