2821
2789
عنوان

بد صحبت کردن

124 بازدید | 16 پست

من با اینکه اهل کتاب خوندنم بازم تو روابط اجتماعی ام خیلی ضعیفم و منظورمو با کلمات زیبا بیان نمیکنم و اشتباه جواب میدم یا سوتی میدم چرا چرا؟؟؟ خواهشا کمک کنین

لبخند بزن   

منم عین تو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیاد تو اجتماع باشی و ارتباطاتتو زیاد کنی و بارها و بارها تمرین کنی و شکست بخوری و باز تمرین کنی  درست میشه منتهی تو این کرونا نمیشه تو اجتماع بود پس همون کتاباتو بخون فعلا 😐

به کتاب خوندن نیست زیاد 

تو اجتماع بودنه با ادمای مختلف صحبت کردن و رفت و آمد کردن مکانای اجتماعی رفتن...

منم اول خیلی خجالتی بودم اصلا جز ممنون هیچی بلد نبودم جواب سلام بزور میدادم ولی الان کاملا اجتماعی رفتار میکنم همه میگن چقد بااحترام حرف میزنی😁