2777
2789
عنوان

امشب دلم گرفته

82 بازدید | 7 پست

دلم گرفته 

دلم هوای گریه داره 

یه  خواسته ای دارم از خدا 

هرچی ختم برمیدارم 

هرچی چله برمیدارم

نتیجه نمیگیرم 

بهم گفتن ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات مجربه و قبل تموم شدنش نتیجه میگیرم 

۱۰۰۰۰ تا   موند ولی من حاجت نگرفتم 

میخوام بزارم وقتی به خواستم رسیدم بقیشو بفرستم

نگین شاید به صلاح نیست یا قسمت نیست 

چون من واقعاً عاجزم و از بابتش دارم اذیت میشم 

الانم با بغض دارم  مینویسم 

هرشب از ته قلبم از خدا میخوام 

ولی نمیشه 

نپرسین چی که نمیتونم بگم بین من و خدامه 

اگه ختم مجربی سراغ دارین که حاجت بده بگین لطفاً😢🙏

مطمنم برای ازدواجه!,اگرهمینه که درکت میکنم خیلی سخته  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاین باهم جمع شیم دعا کنیم  و ختم برداریم شاید نتیجه داد😟 من برا شما دعا میکنم شما برای من ...

عزیزم من الان تو دوره ببخشید پریودیم به زودی پاک میشم و شروع میکنم وبرای شما دعا میکنم برای همه دخترای دم بخت نی نی سایت

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
عزیزم😂😂😂😂😂 نه ازدواج نی

من برا ازدواجه برای مجردا وشمام نمیدونم مشکلت چیه همونو دعا میکنم اسم چله میاد فکر میکنم ازدواجه  

من برا ازدواجه برای مجردا وشمام نمیدونم مشکلت چیه همونو دعا میکنم اسم چله میاد فکر میکنم ازدواجه &nb ...

درخواست دوستی دادم عزیزم بیاین اونجا بگم😕😞 اینجا میترسم مورد تهاجم قرار بگیرم😂😂