2777
2789

من معلم نیستم پس نمیتونم جوابو بدم اینم نوشتم که فکر نکنی کسی تاپیکت و نمیخونه شاید معلم تو سایت کمه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا گزارش بزنین کاربریم بترکه جون مادرتون

چطوری بزنم برات؟؟؟؟

گزارش پست بزنم یا گزارش تاپیک؟؟؟؟

البته تا اونجایی که میدونم باید نی نی یار رو تگ کنی تا برات بترکوندش

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

بابام ۲۵ سال سابقه ...فوق لیسانس...معاون پرورشی...معلم نمونه....امتیاز بالا...حق فرزند اونم چند تا ...بدون جانبازی

ماهی ۷۸۰۰

معلم ابتدایی عشایر....هم مدیر هست هم آموزگار هست......مدرک لیسانس....سابقه کاری ۲ سال...‌‌مرد هست بدون زن و فرزند....ماهی ۵۲۰۰

بابام ۲۵ سال سابقه ...فوق لیسانس...معاون پرورشی...معلم نمونه....امتیاز بالا...حق فرزند اونم چند تا . ...

خیلی خووووب میگیره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
معلم ابتدایی عشایر....هم مدیر هست هم آموزگار هست......مدرک لیسانس....سابقه کاری ۲ سال...‌‌مرد هست بد ...

معلم ابتدایی...با امسال سابقه اش میشه ۳ سال... خانم... بدون شوهر و فرزند... چقدره حقوقش؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خیلی خووووب میگیره

اونایی که توی ادره آموزش و پرورشن تا ماهی ۱۰ تومن میگیرن ولی اونایی که تو مدرسه کار میکنن کمتر میگیرن

البته بابام سابقه اش بالاست والا اکثر معلمها تا ۵ تومن و کمتره حقوقشون

معلم ابتدایی...با امسال سابقه اش میشه ۳ سال... خانم... بدون شوهر و فرزند... چقدره حقوقش؟

فک کنم نزدیک ۳۵۰۰ تقریبا

اگه توی روستا تدریس کنه ۴۰۰ تومنم حق روستایی بهش اضافه میکنن

فک کنم نزدیک ۳۵۰۰ تقریبا اگه توی روستا تدریس کنه ۴۰۰ تومنم حق روستایی بهش اضافه میکنن

خودش اهل روستاس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز