2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چله بگیری بمیری؟ 

عزیزم کتاب رازو پی دی اف دان کن بخون نظرتو در مورد زندگی عوض کن حالتو بهتر کن نمیمیری

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
چله بگیری بمیری؟  عزیزم کتاب رازو پی دی اف دان کن بخون نظرتو در مورد زندگی عوض کن حالتو بهتر ک ...

کتاب پاتی بسهههه خوندم از همه بیشتر خوندم بسه از این آدما از این جبر از این غم برم راححححت شم 

کتاب پاتی بسهههه خوندم از همه بیشتر خوندم بسه از این آدما از این جبر از این غم برم راححححت شم 

متاسفم عزیزم اما تا وقتی بخوای نمیمیری...

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
الان مردن خیلی هنره؟اگ بود ک الان هبچکس زنده نبود بااین ناشکری کردنا فقد زنده میمونی و زندگی فقد نا ...

خودکشی راحته یا مرگ من میخوام بمیرم زندگیم خراب شده تا الانم با کارهام هنرها کردم و زندگیم با سایت سن کم خدارشکر پرثمر بوده ولی دوساله خدا نمیذاره سنگ جلوم میندازه نمیذاره پیشرفت کنم میخوام بمیرم برم جاییی که آرامش باشه رنج نباااشه ته همه ما مرگه چرا الان نه. این همه جوون خدا کشت منم رووووووش

خودکشی راحته یا مرگ من میخوام بمیرم زندگیم خراب شده تا الانم با کارهام هنرها کردم و زندگیم با سایت س ...

این همه جوونو خدا کشت؟؟

الان بمیری همه چی حل میشه فکردی؟

ن عزیزم اینا فقد کفر گفتنه همه گرفتاری دارن همه ب نوعی از نظر خودشون بدبختن

حالا من تو نطر شما دخالتی نمیکنم شما راهیو انتخاب کردی ک بنظر خودت خیلی خوبه و اسونه

اون ورقشنگیاش بیشتر از اینجاست غم نیست رنج نیست آرامش:)

تو اینجا هم میتونی به ارامش برسی اینا همه تفکرات خودته اگه تفکرتو نسبت به زندگی تغییر بدی میبینی که زندگی خیلیی قشنگه 

این همه جوونو خدا کشت؟؟ الان بمیری همه چی حل میشه فکردی؟ ن عزیزم اینا فقد کفر گفتنه همه گرفتاری دا ...

چه راهی ؟خداروشکر می‌کنم ک این همه توانایی و استعداد برکت داد تاجایی ک شد تلاشمو کردم ولی دوسااالل اذیتم کرد نمیذاره نمیخواد یکسااال تمام صداش زدم ن نشونه فرستاد ن هیچییی الکی امممید داشتم نمیخوام ساللها این امید الکی با من باشه و وقتم هدر بره میخوام زودتر بمیرم

چه راهی ؟خداروشکر می‌کنم ک این همه توانایی و استعداد برکت داد تاجایی ک شد تلاشمو کردم ولی دوسااالل ا ...

امید الکی نیس اگ واقعا امید داشتی الان این حرفارو نمیزدی تو خودت باید حرکت کنی بدونی ک هیچ چیزی غیزممکن نیس جای این چیزا همیشه شکر گذار باش حتی واسه چیزایی ک نداری

من ادم مذهبی نیستم ک بگی مث بقیس یچیز میگ ولی این حرفارو از ته دلم بت زدم

حالا امیدوارم ک موفق باشی