2777
2789
عنوان

همستر

307 بازدید | 10 پست

کسی تا حالا هست داشته تجربه هاتون رو بگین من میخوام بخرم

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥
داداشم داشت وایی خیلی مزخرفه حالموموبه هم میزنه اخرسررهاکرد

چرا؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم داشت وایی خیلی مزخرفه حالموموبه هم میزنه اخرسررهاکرد

چرا

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥
خیلی کثیف کاری میکردبعدکارتون گذاشته بودزیرش که کثافتش نریزه میگرف کارتون‌میخورد  

پوشال باید مگرفتید براش

اگه حوصله کثیفیشوداری بخرمنکه جوجه بزارن جلومم میگن بدون پول ببرنمیبرم ازکثیف کاری متفرم

من با کثیف کاری اش مشکل ندارم

من با کثیف کاری اش مشکل ندارم

مامانم وحتی خودمنم ازهمین کثیف کاریش ونگه داریش متنفربودیم چندین بارخرگوش میگیریم دلمون میخوادش بزرگه که میشه وایی همه جارونابودمیکنه باغچه رومیکنه ادرارومدفوعش همه جای حیاط بودمیبردیم میفروختیم

چراگذاشتیم ولی پیدامیکردیه قسمت ازکارتونومیگرف میخورد

چرا چرتو پرت میگی کارتونو میخورد ،اول اینکه نمیخوره جمع میکنه زیرش بذارر نرم شه خیلیم خوبه بستگی داره صاحب همستر چقدر تمیز باشه وجاشو تمیز کنه