ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 عنوان همسر داری 105 بازدید | 10 پست چجوری همسر داری میکنینچند راهکار بگیناز دلبریاتونو یه چیز اینکه نمیزارم اصلا با دوستاش وقت بگذرونه بنظرتون غلطه؟ Kendin istediğin gibi yaşa👼 1399/06/14 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran_shirazi عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 942 معلومه که غلطه من هر چند مدت یکبار بهش پیشنهاد میدم شام یا تفریح مجردی بره خیلی خوشحال میشه که بهش پیشنهاد میدم
negar_v عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2035 ما با دوستاش رفت و امد خانوادگی داریم...خیلی هم خوش میگذره...همیشه تمیز،خوشگل،مودب و اتو کشیده و خوشبو باش دلبریییی میکنی ناجور
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 معلومه که غلطه من هر چند مدت یکبار بهش پیشنهاد میدم شام یا تفریح مجردی بره خیلی خوشحال میشه که بهش پ ... نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه با دوستاش حتی یه قدم اینور اونور بزارهحس میکنم اذیت میشهچن راهکار بهم میگین من نمیدونم از علایم بارداریع یا چی اما خیلی حساس شدم و هی دعوا میگیرم🙁 Kendin istediğin gibi yaşa👼
negar_v عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2035 نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه با دوستاش حتی یه قدم اینور اونور بزاره حس میکنم اذیت میشه چن راهکار بهم ... رقصیدن هم خیلی موثره،مخصوصاذعربی که دیوانه کننده س
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 ما با دوستاش رفت و امد خانوادگی داریم...خیلی هم خوش میگذره...همیشه تمیز،خوشگل،مودب و اتو کشیده و خوش ... همیشه مرتبم اما این چند وقت اعصاب آقا رو اصلا ندارم Kendin istediğin gibi yaşa👼
negar_v عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2035 همیشه مرتبم اما این چند وقت اعصاب آقا رو اصلا ندارم بخاطر حاملگیه
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 رقصیدن هم خیلی موثره،مخصوصاذعربی که دیوانه کننده س رقص که خیلی می رقصم براش اما چن وقته حوصلشو ندارم Kendin istediğin gibi yaşa👼
baran_shirazi عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 942 نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه با دوستاش حتی یه قدم اینور اونور بزاره حس میکنم اذیت میشه چن راهکار بهم ... فکر کن همینکارا و حساسیتها روی خودت داشت اذیت نمیشدی، ببین عزیزم زندگی رو نباید برا هم سخت کنیم چون آدمو زده میکنه از زندگی
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 بخاطر حاملگیه چیکار کنم که راضی باشه راهنمایی کن چون تا یه چی میگه زود جبهه میگیرم ناراحت میشه Kendin istediğin gibi yaşa👼
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 فکر کن همینکارا و حساسیتها روی خودت داشت اذیت نمیشدی، ببین عزیزم زندگی رو نباید برا هم سخت کنیم چون ... بدترش همین که من اینطور نبودم خودش اینطوری کرد آخ منم با دوستام ارتباط ندارم🙁داریما در حد مهمونی های دونفرمون که پنج تا خانواده دو نفره ایم Kendin istediğin gibi yaşa👼