2777
2789
فقط و فقط و فقط  صابون ویرگوکلیندا رنگ سبزشو  عالیه قیمتش حدود ۳۰ تومنه  روزی د ...

واسه جوش هورمونی؟؟ من رفتم دکتر ۶ ماه دارو  مصرف کردم  بعدش  دوباره برگشتن، حالا ۲ ماه ال دی مصرف کردم صورتم پُر جوش شد جاشون هم موند🤐🤐🤐

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

والا من که فقط با قرص راکوتان جواب گرفتم اونم ازم ازمایش کبد گرفت دکتر بعد تجویز کرد .واینکه نباید متاهل باشی.متاهلم بودی نباید بچه دار شی .چون ناقص بدنیا میاد .واینکه مصرف این قرص یه دوره ۶ ماهه داره که بنا ب تجویز دکتر شاید دورش بیشترم بشه .البته بگم چوشای من اندازه گوجه سبز بود ولی خوب شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روشور؟

ترکیب پودر باقالی با فک کنم جوانه گندمه برا من ک خیلی عااالی بود نوع جوش شمارو نمیدونم ک بگم میسازه یا نه

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست

من اون قرصا میخورم خوب میشم خیلی ولی این ماه انقد چربو چیلی میخورم که از امریکا هم دارو کبدی بگیرم فایده نداره خخ

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

دکتر خوب برو حتما نتیجه میگیری با تجویز پزشک دارو مصرف کنی روز ۳ بار باشامپو بچه ولیف نرم صورتو بشوری

وکرم مخصوص شب برای جوش بزنی یه محلول هم داره بعد هر بار شستشو اونم بزنی ۴ الی ۶ ماه طول درمان داره

حالا کدوم شهری یه دکتر خوب بهت معرفی کنم

ترکیب پودر باقالی با فک کنم جوانه گندمه برا من ک خیلی عااالی بود نوع جوش شمارو نمیدونم ک بگم میسازه ...

مرسی بازم

من جوشام زیرپوستی هسن و ملتهب) :

شاید دلیلشون اینه قرص اورژانسی خوردم(قرص جلوگیری) 

واسه جوش هورمونی؟؟ من رفتم دکتر ۶ ماه دارو  مصرف کردم  بعدش  دوباره برگشتن، حالا ۲ ما ...

میشه بگی چیا بودن ؟ اسمشون من فقط از اون هایی ک بالا گفتم خوردم برام خوب بود ولی باز هر از گاهی یکی میزدم اونم فک کنم از تغذیمه

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
دکتر خوب برو حتما نتیجه میگیری با تجویز پزشک دارو مصرف کنی روز ۳ بار باشامپو بچه ولیف نرم صورتو بشور ...

من دکترا بم دارو قوی نمیدن میگن مشکل خاصی نداری

ازیترومایسین داد بهم ک اونم بعد تموم شدنش جوشا برگشت 

دوسه تا دونه جوش میزنم ولی التهاب دارن زیر پوستی

استان فارس هسم 

میشه بگی چیا بودن ؟ اسمشون من فقط از اون هایی ک بالا گفتم خوردم برام خوب بود ولی باز هر از گاهی یکی ...

اسپرینولاکتون  ژل راکوتان و پماد پانژل

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن