bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 70 پست سلام خانوما خوبین میشه بگین چیکار کنم خیلی دوس دارم ازدواج کنم و عروس شم ولی خب هیچ کسی خواستگاری نمیاد به خدا قیافم خوب خانواده خوب تحصیلاتم خوب میشه برام دعا کنین به زودی زود عروس شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/06/14 | 16:35 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 واااای سنی نداری که... منم آذر 23 میشم سه هفته س عقدم مبارکت باشه عزیزم ممم آذر ۲۳میشم واسم دعا کن الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عزیزم انشالله به خواستت برسی و اون چه که میخوای نصیبت بشه. حاجت روا شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ازبابت این گروه واین شماره مطمعاباش ان شاء الله خوشبخت بشی ان شاء الله خوشبختی همه جونا فامیلی شریفش ... واسه چیه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 عزیزم منو نینی تو دلیمم کلی برات دعا کردیم😻❤😘 برای منم دعا کن هم ازدواج کنم هم قبول شم تروخدا 😍😍😍 اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 برو تو اجتماع باش به این واسته ها اسمتو بده انشالله به زدی از دواج موفق کنی فدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ellykhanoom عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1689 بله عزيزم خدا لعنت كنه مرد بي درك و بي احساسو واقعا لعنت پیش خودم میگم منم با هزار امیدو آرزو زنش شدم با عشقببین چه کااار کرد باهام که هر روزم گریس
jamaliii عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9415 واسه چیه ازدواج معرف هست درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 اومدن که میاد چی میاد مهمه خب حتی بدشم نیست الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 کدوم شهر؟ کرمانشاه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ازدواج معرف هست مرسی قربونت برم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ahol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 برای منم دعا کن هم ازدواج کنم هم قبول شم تروخدا 😍😍😍 حتما گلم برا توهم دعا کردم و صلوات فرستادم❤😻😘 Kendin istediğin gibi yaşa👼
باقلوا_استانبولي عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4421 واقعا لعنت پیش خودم میگم منم با هزار امیدو آرزو زنش شدم با عشق ببین چه کااار کرد باهام که هر ... چند ساله ازدواج كردي؟بايد حالمونو خودمون خوش كنيم اين مردا فقط ضدحالن
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15933 حتما گلم برا توهم دعا کردم و صلوات فرستادم❤😻😘 مرسی اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍