سلام عزیزانم مدت هاس میبینم تو سایت پر شده از تاپیک های حس ششم ف ا ل و دعا نویس عزیزانم من کسی بودم که عاشق ف ا ل بودم تو نی نی سایت قبلا دنبال کسانی بودم که ف ا ل بگیرن اصلا یک چیزی میگم یک چیزی میشنوید ها در این حد عشق ف ا ل بودم تا اینکه کم کم پای یک سری موجودات ماورایی به زندگیم باز شد متوجه شدم از طریق یکی از دوستان عزیزم که ف ا ل گرفتن باعث میشه دروازه اون موجودات ناخواسته باز بشه و شیطنت هاشون و دیدن یک چیزایی شروع شد من تو سال 95 که اوج اون اتفاقات بود با کمک همون دوستم از دست این اتفاقات و موجودات خلاص شدم و دیگه دنبال ف ا ل نرفتم فقط تفال به حافظ همین وبس دیگه نه قهوه و نه ت ا ر و ت و اینا ..........حالا شما فکر کنید من فقط ف ا ل میگرفتم دوستم گفت اونایی که میرن پیش دعانویس اوضاعشون بسیار خطرناک تر میشه خلاصه با پای خودمون و کارهامون کاری نکنیم که ناخواسته پای این موجودات باز بشه خلاصه خواستم خواهرانه به همتون بگم دور این چیزا را خط بکشید عزیزانم چون دوستتون دارم تجربه خودم خالصانه در اختیارتون گذاشتم .......
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
با دعا گرفتن شاید اون کار شما راه بیافتند اما ،هزاران مشکل دیگه اون موجودات براتون ایجاد میکنن
همه زندگیم خواهر کوچولوی مهربونم♥️🌱لطفا برای سلامتیش دعا کنید❤️لطفا هم برای سلامتی خواهرم و هم خوشبختی خودم صلوات بفرستید لایک کنید منم براتون میفرستم 🌼❤️
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اولش فکر کردم ی حرف منطقی و درست حسابی نوشتی ولی ادامشو خوندم دیدم خرافات در خرافات خود فالگی ...
عزیزم من دیدمشون و حسشون میکردم دیگه این به شما برمیگرده ولی امیدوارم هیچوقت دچارشون نشید