2789
عنوان

سوال؟

397 بازدید | 6 پست
با سلام من اسال ونیم ازدواج کردم 7ماه از قرصهای ال دی و 10ماه است از قرص تری فازیک برای جلوگیری از بارداری استفاده میکنم من میخوام حداقل تا دو سال دیگر بچه دار نشوم چون دانشجو هستم نظر دوستان را در مورد این میخوام که ایا از قرصهای ضد بارداری استفاده کنم یا نه و از چه روش 100%مطمئن استفاده کنم که خیالم راحت باشه که در این مدت باردار نشم .وبعد این دو سال هم با جلوگیری مشکلی برای بارداریم به وجود نیاد. راستی 20 سال سن دارم وتجربه ی هیچ بارداری نداشتم.

لطفا دوستان ومتخصصان عزیز راهنمایی ام کنید
با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بیشتر دکترها میگن قرص رو بهتره 6 ماه بخوری 6 ماه نخوری ... من خودم فقط چند ماه اول ازدواجم قرص خوردم و بعدش 8 سال از روشهای تقویمی و ک ا ن د و م استفاده کردم و وقتی خواستم باردار بشم 3 ماه طول کشید تا باردار شدم به نظرم بهتره در این زمینه با دکترت مشورت کنی یک مدل ای یو دی هم اومده که مخصوص کسانی است که بارداری نداشتن زن برادر من 5 سال استفاده کرد و به محض برداشتنش باردار شد اون رو هم می تونی استفاده کنی
1- ک ا ن د و م
2- قرص

روش تقویمی رو اصلا نمیشه روش حساب کرد! قرص هم اگه میخوای باردار بشی بهتره قبل از اقدام چند ماه نخوری که بدنت برگرده به روال عادیش.هیچ تحقیقی هم تا به حال نشون نداره که قرصها نازایی میارن.