naziiiiii77 مدیر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 60 عنوان کالسکه | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست به نظرتون کالسکه سال اول واجبه؟ همه جا با ماشین میریم تو این وضع کرونا هم که نمیشه مثلا پارک و .... رفت 1399/06/14 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiiiii77 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 60 منم خيلي شك داشتم ولي آخرش گرفتم تو تاپيك اخرم عكسش هست ٢ و ٦٣٠ شد با كرير و ساك نوزاد يكي ديگه ... دیدم عزیزم . مبارکت باشه ❤ من اونی که خوشم اومد ۷۵۰۰ بود برندش امریکایی بود . گراکو
noorin_sabegh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1369 دیدم عزیزم . مبارکت باشه ❤ من اونی که خوشم اومد ۷۵۰۰ بود برندش امریکایی بود . گراکو مرسي عزيزدلم❤️❤️خب گراكو گرونه عزيزمماركه آخهبيبي لند چينيههمينم گفت وارد بشه ٥،٦ ميشهبار قبلش بودايراني هم اينجوري هست ١ و خورده ايدليجان مدل هيرو لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
naziiiiii77 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 60 مرسي عزيزدلم❤️❤️ خب گراكو گرونه عزيزم ماركه آخه بيبي لند چينيه همينم گفت وارد بشه ٥،٦ ميشه بار ... دلیجان رو از نزدیک دیدی؟ آدم میترسه چرخش بشکنه یهو . نگیره آدم سنگین تره تا یه جنس بد و زشت بگیره 😁
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 مرسي عزيزدلم❤️❤️ خب گراكو گرونه عزيزم ماركه آخه بيبي لند چينيه همينم گفت وارد بشه ٥،٦ ميشه بار ... بی بی لند ایرانیه گلم
noorin_sabegh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1369 دلیجان رو از نزدیک دیدی؟ آدم میترسه چرخش بشکنه یهو . نگیره آدم سنگین تره تا یه جنس بد و زشت بگیره 😁 ديدم عزيزمبه نظرم مدل هيرو و روما پلاس خوب بودنولي خب خودم بيبي لند بيشتر خوشم اومد لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 دلیجان رو از نزدیک دیدی؟ آدم میترسه چرخش بشکنه یهو . نگیره آدم سنگین تره تا یه جنس بد و زشت بگیره 😁 دلیجان کدوم مدلش؟
noorin_sabegh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1369 بی بی لند ایرانیه گلم عزيزم كالسكه اش وارداتي هست لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
naziiiiii77 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 60 دلیجان کدوم مدلش؟ والا نمیدونم . تو مغازه خیابون بهار دیدم ستش ۱۶۰۰ بود
naziiiiii77 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 60 از برنامه دیوار بخر،ارزون پیدا میشه دست دوم نمیخوام اخه😢
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7815 والا نمیدونم . تو مغازه خیابون بهار دیدم ستش ۱۶۰۰ بود اتفاقا کالسکه های دلیجان مخصوصا اسکلت بنیتا مرگ ندارن هرچقد میخوای همه جا ببرش هیچیشون نمیشه
بیتانممممم عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 336 سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شیدمیتونید از لینک زیر دانلود کنید.https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e