2789
منم خيلي شك داشتم ولي آخرش گرفتم تو تاپيك اخرم عكسش هست ٢ و ٦٣٠ شد با كرير و ساك نوزاد يكي ديگه ...

دیدم عزیزم . مبارکت باشه ❤ 

من اونی که خوشم اومد ۷۵۰۰ بود برندش امریکایی بود . گراکو 

دیدم عزیزم . مبارکت باشه ❤  من اونی که خوشم اومد ۷۵۰۰ بود برندش امریکایی بود . گراکو

مرسي عزيزدلم❤️❤️

خب گراكو گرونه عزيزم

ماركه آخه

بيبي لند چينيه

همينم گفت وارد بشه ٥،٦ ميشه

بار قبلش بود

ايراني هم اينجوري هست ١ و خورده اي

دليجان مدل هيرو

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مرسي عزيزدلم❤️❤️ خب گراكو گرونه عزيزم ماركه آخه بيبي لند چينيه همينم گفت وارد بشه ٥،٦ ميشه بار ...

دلیجان رو از نزدیک دیدی؟ آدم میترسه چرخش بشکنه یهو . نگیره آدم سنگین تره تا یه جنس بد و زشت بگیره 😁

دلیجان رو از نزدیک دیدی؟ آدم میترسه چرخش بشکنه یهو . نگیره آدم سنگین تره تا یه جنس بد و زشت بگیره 😁

ديدم عزيزم

به نظرم مدل هيرو و روما پلاس خوب بودن

ولي خب خودم بيبي لند بيشتر خوشم اومد

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
بی بی لند ایرانیه گلم 

عزيزم كالسكه اش وارداتي هست

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e