2777
2789

سلام دوستان

داستان اینه که من دوستی دارم که از بچگی با هم بودیم و رفت و آمد خانوادگی داشتیم. البته چند ساله رفت و آمدهامون شده در حد سالی یکبار. آخرین بار مامان دوستم من و مامانمو زنونه دعوت کرد برای عصرونه که میشه 13 ماه پیش. بعد این وقفه طولانی من به مامانم پیشنهاد دادم تو هم زنونه دعوتشون کن فقط خودش و مادرشو که البته یه بچه 3 ساله هم داره. مامانم هم هماهنگ کرده و قراره تو هفته آینده یه روز تعیین بشه. حالا شوهرم پاشو کرده تو یه کفش که نمیذارم بچه رو ببری بخاطر کرونا. میگه من نگهش میدارم خودت برو. بچه من 18 ماهه است و بسیار وابسته است و شیر مادر میخوره. تا حالا ازش دور نبودم. از طرفی عاشق بچه هاست اما کسی اطرافمون نیست که بچه داشته باشه این فرصت خوبی بود که بازی کنه.

حالا چجوری به مادرم بگم که باباش نمیذاره. خیلی ناراحت میشه. بعد شوهرم میخواد مارو ببره چند روز شهرشون. خب میگن پس چرا اونجا کرونا نداره؟ چیکار کنم گیر کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرصت داری تا یه هفته دیگه مخ شوهرتو هر جور میتونی بزن بهش محبت کنو ...

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

چقد بدم میاد از مردای خاله زنک 

خب بهش بگو چه جور شهرستان کرونا ندارع ،،،

ولی اسی بی خیال بچه رو بزار پیش همسرت و برو ،،،هم تو راحتی هم بزار باباش چندساعت زحمتش رو بکشه ،،،،بنطرم بی خودی هم دعوا یا بحثی برای بقیه تو خونه آت راه ننداز

کادردرمان# را شکست میدهیم 😑💔شما مهمونی شوهرتم شهرستان 😑💔

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

نمیدونم چیکار کنم

بنظر شما به مامانم الان چیزی بگم یا لحظه آخر بهونه بیارم و نبرمش؟

خودش قسم میخوره که لج.نیست و بخاطر بچه میگه. اما باورم نمیشه

اصلا روم نمیشه به مامانم بگم میخوایم بریم شهرشون

عزیزم مهمونی چهارنفره است

اونا همه ضدکرونان 😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@