2777
2789

سیارمو میگردم کسی نمیدونه دردم😁

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸

سس ماست😕😕😕

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلا ای بلا ای بلا دختر مردم بلاااااااااااا😍😍😄😄😄😄😄😄😄

زیاد پیتزا نمیخورم ولی دوسش دارم🙂 حتی نمیدونم کاربری قبلیم چرا ترکید😂😂😂***********امروز یکی از لباسای قبل از قرنطینه ام رو امتحان کردم اندازم بود از خوشحالی کلی ذوق کردم و بغض گلومو گرفت.حالا درسته روسری بود ولی اندازم بود هنوز🤣🤣🤣🤣**********این ساعت خواب دیگه با هیچی درست نمیشه مگه اینکه ۲ روز بمیرم دوباره سر وقت زنده بشم 😅😅😅😅*********‏تو بدترین شرایط روحی هم که باشم وقتی آهنگی از شماعی زاده پخش بشه شونه ی سمت راستم تکون میخوره و دستم به آسمون میره که لامپی رو باز کنه😂🤣*********خوبیه قرنطینه این بود که کارتم خالی نشده، دستمال مرطوب و  آرایش پاک کنم و لوازم آرایشمم تموم نشده، تازه هر جا هم بخوام برم ماسک میزنم نچرال فیس میرم ؛)😋😋😎😎********ﺁﺧﻮﻧﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮ ﻣﺴﺠﺪ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﮔﻔﺖ: ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﺫﻭﺍﻟﺠﻨﺎﺡ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﻲ ﺭﻓﺖ...!ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﮔﻔﺖ: حاج آﻗﺎ ذﻭﺍﻟﺠﻨﺎﺡ ﻛﻪ ﺍﺳﺐ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﻧﻪ اﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ!!ﺣﺎﺝ آﻗﺎ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ:ﺧﻔﻪ ﺷﻮ.....ﺗﻮ اگه ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﺍﺷﺖ ﻧﻤﻴﺪﻱ ﯾﻪ ﺩﻭﺭ ﺑﺰﻧﻪ؟

دیدمش 

گفتم منم 

نشناخت او 

نمیدونم چرا شعر نیما تو ذهنم پلی شد

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
سیارمو میگردم کسی نمیدونه دردم😁

قشنگه😍😀😀😀

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
قشنگه😍😀😀😀

خعیلیییییی

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸