عوضش من انقد دلم برا مدرسه تنگ شده بخصوص دوران راهنمایی و دبیرستان و خل و چل بازیامون.یادش بخیر🙀
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
ینی ریدم تو مدرسه ها از دیشبم ذهنم درگیره خاب مدرسه میبینم اه
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
ب ما گفتن اجباری شنبه بیاین .اون وقت کتاب هنوز برنداشتم.کلا نمیدونم چرا بیخالش شدم 😐
منم..... ولی میگن احتمالا دوهفته باز بشه یا اینکه اختیاری باشه حالا فردا رو بریم ببینیم چه غلطی میخان بکنن😐😭