2789
عنوان

تا حالا شده

84 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبید؟

تا حالا شده انقدر ناراحت و عصبی باشید از زندگی از اینکه به هدفی که میخواستی نرسیدی.... بعدش همش پست های منفی بذارید(ممثل پست های اول من) ولی بعدش یه خواهر داشته باشی یا نه یه دوست بهت بگه  که زندگی تهش اینی نیست که داری میبینی .... 

و کلی باهات حرف بزنه و ارومت کنه؟ 

بعدش از پست هایی که دادی خجالت بکشی و نتونی تاپیکتو حذف کنی  و نینی یارم جواب نده؟

بعد از همه جالب تر میدونی چیه همکارت بهت پیام میده و میگه من از شما خوشم میاد و میخوام بیام خواستگاری بعد خندت بگیره که بگی من همیشه معرف ازدواج برای همه بودم حالا چی شده خدا کاری کرد بهترین همکارم پیام بده؟!!! بعداز همه جالب تر اینکه بگه من مشکل دارم و الان نمیتونم بیام جلو تا سال دیگه حدودا بعد نمیدونی باید شاد باشی ناراحت باشی ولی حرفایی که ارومت کرده بودن اول همچنان ارومت کنند و زندگیتو دوباره اروم و خوب کنی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان موضوع چیه 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اره ذهنم پره و یه سری اتفقاقاتی از دیروز تا الان افتاده که کلا خودمم قاطی کردم چی شد!!!!!

الان برای خودت این مسائل رو ریز کن

اگر درمورد ازدواج میخوای فکر کنی ببین طرف ارزشش رو داره یکسال صبر کنی 

واینکه حتما رسمی باشه چون درصورت غیررسمی بودن زیرش بزنه یکسالت به بادرفته

اگر منطورت دوستت واشنایی ات ودرد ودلت واین اتفاق هاست اره میشه ونشونه واتفاق خوب میشه یکهویی اتفاق بیفته

الان برای خودت این مسائل رو ریز کن اگر درمورد ازدواج میخوای فکر کنی ببین طرف ارزشش رو داره یکسال صب ...

نه میشناسمش دو ساله همکاریم و همکار خوبی هست خیلی، اره کلا رسمی دوستی ... دوست  ندارم ولی حرفام جنبه درد و دلی داشت بیشتر که گاهی فکر میکنی همه چی خرابه یه  هفته همش پست منفی میذاری و عصبی ولی بعدش چند تا اتفاق ممکنه تو یه روز بیوفته و همه چیو برات عوض کنه

[QUOTE=153769900]به زندگی عادی و طبیعیت ادامه به اون همکار هم خیلی فکر نکن هروقت مشکلش حل شدو خودش اومد به دایره فک ...[

اره قرار شده مشکلشو حل کنه ولی خوب همکاریمو ...  میبینمش ولی اره  هر وقت اومد فکر میکنم بهش مرسی گلی

خدا نصیب نکنه این وضعیتو درکت میکنم امیدوارم هرچه زودتر راههای روشن مسیر زندگیت خودشونو بهت نشون بدن و تو مسیر درست و خوشبختیت قرار بگیری

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞