2789
عنوان

کمککککک 😭😭😭😭

196 بازدید | 13 پست

بچه هاااا من دیشب گفتم که برادرم کرونا خفیف گرفته، از دیشب میگ خیلی زیر گلوم درد میکنه، از اولین روز علایمش حدودا دوازده روز میگذره، این درد کردنا نشانه ی چیه؟ داره بیشتر میشه این ویروس داخل ریه ش؟ خیلی نگرااانشم،خودشم خیلی میترسه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بترسه سیستم ایمنی بدنش  ضعیف میشه

چیزی نیست دکتر بره عکس سیتی بگیره ولی بهش بگو هیچی نیست اگر بود تو دو هفته نشون میداد

ولی حتما ببریدش دکتر سعی کن ارومش کنی اون الان صد جور فکر و خیال میکنه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
بترسه سیستم ایمنی بدنش  ضعیف میشه چیزی نیست دکتر بره عکس سیتی بگیره ولی بهش بگو هیچی نیست اگر ...

هر چی باهاش حرف میزنیم فایده نداره، خیلی خفییخ اما روحیشو بد باااخته، دعا کنید شرش کنده شه 😭😭

هر چی باهاش حرف میزنیم فایده نداره، خیلی خفییخ اما روحیشو بد باااخته، دعا کنید شرش کنده شه 😭😭

ببین برو عطاری یه دمنوش هست برا عفونت ریه عالیه بگی خودشون میدن بهت من با اون خوب شدم 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

روزی سه تا فلاسک میخوردم یه لیوان دوتا لیوان نه ولی عالی بود

من اسفند گرفته بودم حالم خیلی بد بود اما دکتر اصلا نرفتم تست بدم ولی همه علایمشو شدید داشتم خودمو توی خونه حبس کردم توی اتاق .... اصلا نفسم بالا نمیومد روزی چند بار آب نمک قرقره میکردم آبلیمو عسل می‌خوردم با مایعات گرم و روزی ده لیوان چای آویشن و عناب می‌خوردم و سیر خام مخصوصا شبا ک میخواستم بخوابم ده تا سیر میجویدم می‌خوردم نه اینکه قورت بدم ... خداروشکر خوب شدم . 

این نیز بگذرد . . .

ببین برو عطاری یه دمنوش هست برا عفونت ریه عالیه بگی خودشون میدن بهت من با اون خوب شدم 

واای امضات❤🤣

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻