2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک تو سرش ، آقش میکنم ، شیرمو حلالش نمیکنم ، نفرینش میکنم . اگه از فامیل کسی بفهمه ، شاید اصلا یا ک ...

این چ حرفیه..خب طبیعیه که نیاز داشته باشه..با خوبی براش توضیح بده

اگه باهاش دوست باشی اونم همچیو بهت میگه

خاک تو سرش ، آقش میکنم ، شیرمو حلالش نمیکنم ، نفرینش میکنم . اگه از فامیل کسی بفهمه ، شاید اصلا یا ک ...

اگه الکی نباشه تاپیکت باید بگم که کار درستی نمیکنی که نفرین میکنی

اینجا دعای مادر کارسازتره 

چرا اینجوری میکنیدخب شما یه مدت هواست بهش باشه ببین باکسی رابطه داره یان البته ب نظرم نداره وگرنه این کارونمیکرد ک بعدشم براش بگو ک اصلا کارخوبی نیس باحالت دوستانه چن وقتی باهاش بروحموم بزاازسرش بیوفته 

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

چند سالته اینطوری واکنش نشون میدی؟یا آقایی سرکارمون گذاشتی

یا خیلی بی تجربه ای.الان بالای ۵۰ درصد جوون ها خود ارضایی میکنند ولی اکثرا خانوادهاشون متوجه نمیشن.فامیل قراره از کجا بفهمه که دختر تو خود ارضایی میکنه.لطفا اروم باش و با مشاور مشورت کن.

وایی این چ حرفیه دخترته عزیزم 

یه نوع نیازه ک هر انسانی بهش نیاز داره

ولی مواظبش باشی بهتره

حالا یه نفر این نیاز دیر تر به سراغش  میاد یکی ام زود 

#ایران🖤
چرا اینجوری میکنیدخب شما یه مدت هواست بهش باشه ببین باکسی رابطه داره یان البته ب نظرم نداره وگرنه ای ...

نه نه نه اصلا نباید به روش بیاره

با مشاوره باید صحبت کنه ما نمیتونیم راه حل بدیم

استارتر نه دعواش کن نه به روش بیار 

دروغ میگی این لحن یه مادر نگران نیست اگه فامیل بفهمن سرکش یاغی تابلو الکی میگی متاسفم برات

منم باور نکردم قشنگ مشخصه مرد هست 

یه زن انقدر پر رو نیست که بیاد بگه پوزیشن بچه ش رو تو حموم 

خانما در این مورد سر بسته صحبت می کنند 

دروغ میگی این لحن یه مادر نگران نیست اگه فامیل بفهمن سرکش یاغی تابلو الکی میگی متاسفم برات

من الکی بیکار نیستم که خودم یا دخترم رو بدنام کنم ، من اومدم فقط بپرسم که کسی می‌تونه بگه چیکار کنم ، در ضمن شما اگه میتونی از پشت موبایل لحنو بفهمی ، پس جان اینجا نیست خانم باهوش ، من متاسفم برای تو که یکم درک نداری ، مطمئنیم اصلا بچه نداری که بخوای حال یه مادر رو درک کنی ، هر کسی عصبانیتش رو یه جور نشون میده ، شما هم لطفاً دیگه اظهار نظر نکن