😁 چه حس خوبیه وقتی مانتویی که برات تنگ بود رو میپوشی و میبینی گشاد شده من امروز اون حس رو تجربه کردم تو هوا سیر می کردم😂😮
اونایی که هی میگن از شنبه
هیچوقت به نتیجه نمیرسینااااا
آقا از همین الان شروع کنین
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
حست رو درك ميكنم خيلي ميجسبه لباساي قديمي كه تنگ شده بود رو دوباره بپوشي😊
خیلی خیلی حس خوبیه
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
باشه☺ من از همین الان شروع میکنم تا اون حسه قشنگو تجربه کنم😻💖
آره بوبخودا کیف میکنی😃