2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 82 پست
دل تو دلم نیست ازمایش بدم یکم میترسم بتات چند بود

نه بابا بیبی اینجور مثبته آزمایشتم مثبته ولی عجله هم نیست میخوای چند روز دیگه بده

PMS: سندروم قبل از قاعدگی یک هفته قبل پریود شروع میشه تا سه روز اول پریود گاهی طول میکشه آدم پرخاشگر تحریک پذیر عصبی بی حوصله میشه یک سری علایم جسمی هم میده که خیلی مهم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بیبی اینجور مثبته آزمایشتم مثبته ولی عجله هم نیست میخوای چند روز دیگه بده

فردا میدم دیگه طاقت نمیارم

هنوز ب شوشو نگفتم امروز میرم خونه مامانم میخوام سوپرایزشون کنم

اهاااا دعا کن بتا منم بالا باشه  فک کنم لقاح تو زودتر گرفته باشه

آره ممکنه! دعا میکنم ولی مطمین باش بتات بالاست😊

PMS: سندروم قبل از قاعدگی یک هفته قبل پریود شروع میشه تا سه روز اول پریود گاهی طول میکشه آدم پرخاشگر تحریک پذیر عصبی بی حوصله میشه یک سری علایم جسمی هم میده که خیلی مهم نیست 
فردا میدم دیگه طاقت نمیارم هنوز ب شوشو نگفتم امروز میرم خونه مامانم میخوام سوپرایزشون کنم

چه کار خوبی کردی نگفتی حتما سورپرایز کن اونم😊 من آخه روز ۲۵ سیکلم تا هاله انداخترفتم بهش نشون دادم همش به من میگه چرا منو سورپرایز نکردی فیلم نگرفتی😂

فردا میدم دیگه طاقت نمیارم هنوز ب شوشو نگفتم امروز میرم خونه مامانم میخوام سوپرایزشون کنم

آره بعدش آدم خیالش راحت تر میشه البته من لک بینی قهوه ای دارم تو نداری؟

فدای سرت همین که خوشحالی خداروشکر ،منم دیروز بی بی چک زدم مثبت شد‌ ان شاء الله خدا بهمون‌بچه سالم و ...

سلام عزیزم مبارکه چجوری حساب کردی که فروردین شد؟ کی بود اولین روز آخرین قاعدگیت؟

اپلیکشین اوما نصب کن قشنگ بهت میگخ چند هفتت کی دنیا میاد برا من و تو اردیبهشت میاد گلم

سلام گلم مبارکاا باشه 😍

ان شاءالله بسلامتی بیاد بغلت 🤲

منم تازه تایپک بی بی چک دیدم وسوسه شدم رفتم زدم منفی بود 😫😫

چکار کنم صبر ندارم یه روز از موعودم گذشته 😋

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...

سلام

لطفاً برای منم دعا کنید...

موفق باشید

التماس دعا

سلام💖 🤗 من اباالفضلیم...99/2/27💖رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ۹۹/۵/۲۱💖خدا یا تو درست کن🐣تو درست کنی قشنگ تره1399/9/19💖               خدا یا شکرت 1400/2/10🌹💋⁦❤️خدا یا شکرت💋خدا یا شکرت💋 خدا یا شکرت 💋1400/12/1❤️💖💝❤️